Vinuri cu potențial de învechire. Clubul Rapid a lansat colecția „Legende 1923”

0
Sursa foto: agrofood.ro

Clubul de fotbal Rapid București a lansat, cu ocazia împlinirii a 100 de ani de activitate, o colecție specială de vinuri, denumită „Legende 1923”. Lansarea a avut loc la magazinul Auchan Crângași.

Noile vinuri completează astfel oferta din fan shop-ul echipei, inaugurat în unitatea comercială în noiembrie anul trecut, unde fanii pot găși o gama variată de articole ce poartă însemnele clubului, berea Giuleșteana, precum și vinurile Povestea Alb-Vișinie, scrie agrofood.ro.

„Povestea alb-vișinie a început în anul de grație 1923 în față unui pahar cu vin limpede și rece din cartierul Giulești și a continuat până în ziua de azi și se îndreaptă către infinit, de aceea suntem mândri să sărbătorim acest eveniment istoric cu un produs de colecție, inspirat din tradiția și legendele clubului”, a declarat Daniel Niculae, Președinte FC Rapid.

Vinul Legende produs de Domeniile Averești în viile proprii din Podgoria Huși este disponibil în trei sortimente: Fetească Neagră barrique sec, Merlot rose sec și Cuvee sec. Sortimentul Fetească Neagră barrique sec a fost măturat timp de 12 luni în barrique nou și se remarcă prin note apetisante de ciocolată, fum și arome de cireșe negre, în timp ce vinul rose din Merlot are un caracter fructat și plăcut, fără a fi însă prea delicat. De asemenea, Cuvee este un vin alb obținut prin cupajarea a două soiuri românești – Fetească Regală și Fetească Albă, fiind recomandat de notele florale și gustul mineral.

Potrivit producătorului, vinurile au fost alese prin prisma potențialului de învechire. Astfel, cine nu dorește să-l consume imediat, îl poate păstra că suvenir în anii următori.

„Inspirată din imnul echipei, un mesaj ce amintește de rădăcini, perseverență și datorie, colecția de vinuri Legende este una limitată, fiecare sortiment fiind produs în numai 1923 de sticle. Măiestria noastră constă în a crea vinul potrivit pentru a cinsti momentul, dar și pentru a-i aprecia unicitatea: o aniversare ce nu se va mai repetă în viață noastră și de care probabil vor povești copiii noștri” a spus Rareș Florea, Country Manager Domeniile Averești.

Prețul vinurilor din colecția Legende este de 99,99 lei, iar în perioada 23-30 iunie, exclusiv în magazinul Auchan Crângași, membrii MyCLUB Auchan au parte de 10% bani înapoi că bonus pe cardul de fidelitate. Pentru a sărbători alături de suporteri și FC Rapid centenarul clubului din Giulești, Auchan oferă pe tot parcursul lunii iunie 10% bani înapoi că bonus pe cardul de fidelitate la toate produsele din fanshop-ul din Auchan Crângași.

„Felicităm clubul și suporterii Rapid și suntem onorați să luăm parte la acest eveniment memorabil, împlinirea a 100 de ani de istorie. Ne bucurăm să oferim fanilor echipei și clienților noștri încă o dată un produs de excepție, o selecție de vinuri cu adevărat de colecție, pe care suntem siguri că le vor aprecia așa cum se cuvine. Suntem fericiți să sărbătorim alături de FC Rapid acest eveniment și le dorim mult succes în continuare”, a spus Tiberiu Dănețiu, Director Marketing Auchan România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here