Șeful ANAF: „Românii nu ar trebui să cumpere cozonaci de la persoane fizice care fac reclame pe Facebook”!

1

Sunt persoane fizice care își promovează produsele pe rețelele sociale pentru a le vinde. Totuși, „o gospodină care vrea să vândă prăjituri sau cozonac prin online, nefiind autorizată, este ilegal ce face”, atrage atenția președintele ANAF, Lucian Heiuș. 

Niciun român nu ar trebui să cumpere de la „persoane fizice care fac reclame pe Facebook și care nu sunt autorizate, nu au laboratoare, nu au bucătării care să respecte minimele condiții de igienă stabilite de legislația din România. Și ele vând prăjituri de casă, care cine știe, poate le coc într-un garaj și le pun după aceea la vânzare și Doamne ferește, te trezești cu o salmonella sau cu altceva”, a explicat, marți, șeful ANAF, în timpul unei conferințe de presă.

El a mai spus că toți consumatorii ar trebui să cumpere din magazine organizate.

„Noi vom verifica, pe baza informațiilor, cei care au depășit anul trecut vânzări de peste 100.000 EUR. Să ne înțelegem, nu cel care își vinde din casă bicicleta copilului, schiurile care i-au rămas mici, clăparii, habar nu am ce. Discutăm de fapte de comerț care nu sunt cumva autorizate”, a completat Lucian Heiuș.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here