Nepotul lui Todor Jivkov face un cartier rezidențial la București

0

Omul de afaceri Ognian Bozarov, despre care presa bulgară a scris că este nepotul lui Todor Jivkov – cel care a condus Bulgaria 35 de ani (1954-1989)a fost autorizat să construiască un cartier rezidențial.

Va avea peste 350 de apartamente în estul Bucureștiului și se află pe locul fostei Întreprinderi de Casete Radio și Televizoare, relevă documente analizate de Profit.ro.

Planul investitorului prevede construcția a patru blocuri a câte 11 etaje, plus un etaj tehnic, fiecare având câte două niveluri subterane pentru parcare. Cu o suprafață desfășurată supraterană maximă de aproximativ 30.000 de metri pătrați și un Coeficient de Utilizare a Terenului propus de 3, rezultă un volum de peste 350 de apartamente de construit.

În cadrul complexului mai sunt gândite spații pentru birouri și o grădiniță. Costul de construcție al acestui ansamblu ajunge la peste 20 milioane de euro, potrivit calculelor Profit.ro.

Lotul este în apropiere de lacul Fundeni şi de ansamblul rezidenţial Doamna Ghica Plaza. Printr-o firmă, nepotul lui Jivkov are deja proiecte de lux pe coasta Mării Negre, unde a atras investiţii de la o serie de staruri pop din Rusia.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here