Secretarul de stat Gelu Puiu a plecat de la Mediu. Şantaja oameni pentru a-i schimba din funcţie

0

Jurnaliştii de la Recorder au intrat în posesia unor înregistrări care arată cum mai mulţi şefi de direcţii silvice din întreaga ţară au fost schimbaţi din funcţie în urma unei campanii de şantaj coordonate de la vârful Ministerului Mediului.

Din înregistrări rezultă că omul care a pus în practică această operaţiune a fost secretarul de stat Gelu Puiu, care astăzi şi-a dat demisia iar premierul Florin Cîţu a anunţat că a acceptat-o. Astfel de schimbări nu sunt

Acesta s-a lăudat în faţa apropiaţilor că a schimbat peste 20 de directori din sistemul silvic prin aceeaşi metodă: ameninţându-i cu controale care sigur vor descoperi o neregulă. Mai departe, Gelu Puiu îi raporta ministrului Costel Alexe, care se interesa dacă funcţiile din ţară au fost eliberate. Este o nouă dovadă că politizarea instituţiilor publice continuă şi este girată de la cel mai înalt nivel. Dar dincolo de asta, este şi o lecţie despre cum se transformă oamenii ajunşi în funcţii de putere. De la tonul vocii, care capătă nişte inflexiuni pline de importanţă, până la cinismul cu care ajung să schimbe destinele altor oameni„, scriu jurnaliştii de la Recorder.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here