Nicuşor Dan nu vrea nici în PNL, nici la Preşedinţie

0

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a dat un interviu duminică la Prima Tv în care a spus că nu este interesat să intre în PNL, fiind concentrat pe problemele administrative ale oraşului.

PNL este partenerul meu, eu sunt primar al Bucureştiului. PNL şi USR-PLUS fac majoritatea în Consiliul General, aşa cum USR-PLUS este partenerul meu în administrarea Bucureştiului. În momentul acesta, nu mă gândesc decât cum să rezolvăm problemele Bucureştiului. Pentru moment, preocuparea mea este strict administrativă„, a afirmat Nicuşor Dan.

El a subliniat că încă nu se gândeşte la o astfel de decizie. Pe de altă parte, nici nu a fost invitat în PNL de preşedintele partidului, Ludovic Orban.

Am o relaţie foarte corectă cu preşedintele PNL, Ludovic Orban. Cred că se face anul, când a fost acea declaraţie de susţinere a mea ca independent şi de atunci am avut un parteneriat foarte corect„, a adăugat edilul, precizând că o relaţie bună are şi cu premierul Florin Cîţu.

Nicuşor Dan a respins şi orice eventuală candidatură a sa la alegerile prezidenţiale din anul 2024.

Sunt aşa de multe restanţe pe care Bucureştiul le are şi aşa de multe lucruri de făcut în oraşul ăsta, că nu am alte gânduri. Îmi doresc încă un mandat de primar, pentru că problemele sunt, pe de o parte, mari, netratate sistematic de ani de zile şi, pe de altă parte, anumite proiecte durează patru-cinci ani să le implementezi„, a mai declarat Nicuşor Dan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here