După lansarea conceptului RoomInnovation, antreprenorul Simon Maurer pregătește noi investiții revoluționare

0

Unul dintre cei mai mari antreprenori din sectorul de imobiliare de pe piața românească, Simon Maurer, care a construit și vândut peste 9.000 de locuințe, a investit sume importante în ultimii ani în proiecte inovatoare menite să conducă la creșterea calității vieții.

Antreprenorul a vorbit, la postul de televiziune A7TV, despre RoomInnovation, conceptul inovator lansat anul trecut, și despre o nouă investiție de 4 milioane de euro în cercetare medicală.

În ultimul an, Maurer a investit 4 milioane de euro în cercetare și a semnat protocoale la nivel global în domeniul medicinei alternative, cu implicații venind din partea unor universități din Australia și Anglia.

Natura produselor are deocamdată caracter confidențial, dar Simon Maurer a dezvăluit că există soluții pentru boli auto-imune, inclusiv pentru boli rezistente la antibiotice.

Simon Maurer a vorbit și despre lansarea internațională a aplicației ”Good App” care facilitează depistarea profesioniștilor în funcție de zona unde se află utilizatorul.

”Good App” a fost deja lansată în România, iar peste 2 luni va fi lansată și în Anglia și Germania.

RoomInnovation, conceptul care îți ușurează viața

Compania Maurer Imobiliare, și-a câștigat o poziție privilegiată pe piață, pe parcursul celor 14 ani de experiență. În spatele companiei Maurer Imobiliare stau cifre impresionante: peste 9.000 de apartamente vândute în cele 8 proiecte imobiliare, dezvoltate în 6 orașe cheie din țară.

Experiența vastă, acumulată pe perioadă existenței pe piața de profil a companiei imobiliare, pe care antreprenorul Simon Maurer o deține, orientarea spre nevoile și dorințele clienților, au dat naștere unui concept innovator, care va revoluționa piață imobiliară.

Punctul de pornire l-a constituit o problemă reală cu care se confruntă oamenii în ziua de azi, și anume lipsa spațiului din locuințele lor. Munca experților din spatele conceptului inovator RoomInnovation a avut, astfel, un obiectiv clar: oferirea unei soluții accesibile, care să asigure oamenilor creșterea calității vieților lor, într-un spațiu multifuncțional.

Conceptul se bazează pe RoomInnovation Wall (peretele mobil) și RoomInnovation Bed (patul mobil), două produse absolut inovatoare, care se pot ridica la nivelul plafonului, obținându-se, astfel, maximizarea spațiului din încăpere. Ridicarea și, respectiv, coborârea celor două sisteme inovatoare se bazează pe un mecanism acționat electric, se realizează în mai puțin de un minut și întregul proces este unul foarte silențios și sigur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here