Dacian Cioloş a fost infectat cu COVID-19

0

Dacian Cioloş, europarlamentar şi copreşedinte al USR PLUS, a anunţat că a fost declarat pozitiv în urma unui test COVID-19.

Cei cu care am intrat în contact zilele trecute au fost informaţi, eu sunt de astăzi în izolare, urmând întocmai indicaţiile echipei medicale din Parlamentul European. Am respectat toate măsurile de protecţie în toate împrejurările, nu am simptome şi mă simt bine în acest moment. Am fost mereu conştient de periculozitatea acestui virus care ne-a schimbat total modul de viaţă în ultimul an, a suprasolicitat sistemul sanitar, medicii şi asistentele, a luat prea repede de lângă noi mulţi oameni dragi„, a scris el pe Facebook.

El a făcut un apel la responsabilitatea fiecărui cetăţean să fie atent, să-i protejeze pe ceilalţi izolându-se dacă are simptome sau dacă primeşte un rezultat de test pozitiv.

Şi să anunţe medicii, pentru că starea se poate schimba de la o oră la alta. Voi continua să muncesc de acasă, pe proiectele urgente din Parlamentul European şi din ţară care privesc ieşirea din această criză medicală, economică şi socială. Aveţi grijă de voi şi de cei dragi, protejaţi-vă sănătatea şi fiţi atenţi„, a spus el.

Dacian Cioloş, de profesie inginer horticultor, este lider al grupului Renew din Parlamentul European. A fost prim-ministru al României şi comisar european pentru Agricultură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here