Moţiunea împotriva ministrului Sănătăţii a fost respinsă

0

Moţiunea înaintată de social-democraţi în Camera Deputaţilor împotriva ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a fost respinsă, miercuri, cu 140 voturi pentru, 161 împotrivă şi o abţinere.

„Incompetenţa şi lipsa de asumare ucid! Vlad Voiculescu, un pericol pentru sănătatea şi viaţa românilor!” – a fost titlul moţiunii.

Social-democraţii îl acuzau pe Vlad Voiculescu de faptul că, de când a preluat mandatul, a arătat „atât de multă incoerenţă, lipsă de profesionalism şi de asumare cât nu s-a văzut în ultimii 30 de ani”, în condiţiile în care Vlad Voiculescu are în jur de 50 de zile de când a devenit ministru.

Victime omeneşti, spitale în flăcări, haos în vaccinare, degringoladă în sistemul de sănătate publică şi minciuni la testare şi raportare! Şi multă indiferenţă, indolenţă, aroganţă şi sfidare din partea celui care ar trebui să aibă drept principală grijă sănătatea şi siguranţa cetăţenilor săi! Este deja mult prea mult! Acest ministru a devenit un adevărat pericol pentru sănătatea românilor„, spuneau semnatarii moţiunii.

Parlamentarii PSD criticau „lipsa evidentă de performanţă a ministrului responsabil cu sănătatea, cu viaţa românilor”.

De o lună şi jumătate, în loc de măsuri rapide, viguroase, care să vină şi să corecteze tot ce aţi criticat atunci când eraţi în Opoziţie, românii au primit un pachet cu acuze despre trecut şi altul cu promisiuni despre viitor. Nimic despre prezent! Nimic despre cum rezolvăm problemele acum„, se arăta în moţiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here