VIDEO: Public speaking cu Teodora Mețiu – „Limbajul mâinilor”. Cum descoperi că o persoană minte

0

Mâinile poartă mult din emoția noastră interioară. Iar dacă ești atent la detalii, poți descoperi cu ușurință faptul că interlocutorul tău îți ascunde adevărul. Teodora Mețiu, fondatoarea Laboratorului de dicție, îți dezvăluie câteva trucuri.

Află din clipul video de mai jos cum arată mâinile omului care îți spune adevărul dar și cum arată mâinile omului care te minte.

Teodora Mețiu te învață multe ponturi și trucuri care te vor ajuta nu doar în carieră, ci și în viață de zi cu zi.

Cine este Teodora Mețiu?

Teodora este fondatoarea Laboratorului de dicție, unde încearcă să învețe cât mai multă lume să-și folosească vorbirea la capacitate maximă.

A lucrat ca purtator de cuvânt la Ministerul Mediului, consilier de imagine MEP la Parlamentul European, a oferit consultanță în comunicare pentru personalități politice și a fost prezentator la Realitatea TV.

Activitatea sa a fost recunoscută prin numeroase premii printre care premiul presei pentru cel mai bun purtător de cuvânt, premiul APTR pentru cel mai bun jurnal televizat, premiul Piața Finaciară pentru cea mai buna campanie de responsabilizare socială- Marea Debarasare. În prezent oferă consultanță în dicție și vorbire corectă atât pentru mediul politic, cât și pentru cel corporate.

Până la următoarea LECȚIE nu uita să dai LIKE si Subscribe pe canalul de YouTube!!!

Citiți și: VIDEO: Public speaking cu Teodora Mețiu – Cum scapi de … ăăăăă

Public speaking cu Teodora Mețiu – Trucul prin care îți descoperi vocea atrăgătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here