UNTOLD revine mai repede decât ne așteptam! Ce surprize au pregătit organizatorii festivalului pentru noaptea dintre ani – VIDEO

0

După ce pandemia a condus la anularea celor mai așteptate festivaluri ale acestui an, organizatorii UNTOLD și Nerversea nu au stat cu mâinile -n sân și au pregătit spectacole de-a dreptul incendiare. Astfel, chiar în noaptea dintre ani, cei care doresc să-i urmărească pe cei mai în vogă artiști o pot face pe canalul de Youtube, iar cei care doresc să petreacă „alături” de artiștii români o vor putea face la PROTV.

Cel mai bun DJ al lumii, David Guetta, va face un show special în noaptea de Revelion, la Paris, care va fi transmis în România, la PRO TV.

Tot la televizor, fanii vor putea urmări cei mai buni artiști români, iar online – seturi pregătite de unii dintre cei mai buni DJi, special pentru România.

Smiley, Inna, Irina Rimes, Horia Brenciu și Grasu XXL pregătesc concerte speciale pentru noaptea de Revelion, la PRO TV. Miezul nopții va fi marcat de un show spectaculos de artificii, transmis de la Cluj-Napoca de pe stadionul Cluj-Arena, casa UNTOLD.

„Ne-am gândit că trebuie să marcăm cumva această trecere către 2021, care, sperăm noi va fi un an mult mai bun. Vă fi o seară foarte lungă, cu foarte mulți artiști pe care românii îi iubesc”, a anunțat recent, Edy Chereji, director de comunicare UNTOLD.

Edy Chereji, la Gala Antreprenoriatului Romanesc- photocredit: Timi Slicaru

Smiley: „De revelion stăm acolo unde ne prinde revelionul pe fiecare, dăm drumul pe ProTV și ne uităm la un UNTOLD altfel, chiar de revelion, la noi acasă”

Show-ul de la PRO TV, DAY ONE – Începutul, va fi prezentat de Pavel Bartoș, de la ora 23:30 până la 2:00. El îl va avea invitat și pe Cabral, care a fost gazda producțiilor UNTOLD și PRO TV în acest an, și a pregătit mai multe surprize pentru noaptea de revelion.

 „Am dus dorul festivalurilor, concertelor, spectacolelor și această seară ne dă puțin senzația că putem reveni în curând la normalitate. Mă bucură acest lucru, că sunt părtaș la această mică mare manifestație”, a anunțat Pavel Bartoș.

Tot la PRO TV va fi transmis, în exclusivitate în Europa de Est, show-ul special pe care îl va face David Guetta pentru trecerea în noul an. Artistul pregătește un joc impresionant de lumini și lasere, alaturi de hituri care l-au consacrat.

Citiți și: Bogdan Buta, fondatorul UNTOLD, dezvoltă un start-up de Tech

UNTOLD prezintă un show special și pentru fanii din online. Pe pagina de YouTube a festivalului, la ora 22:00 va începe un show diferit de cel de la PRO TV. Duo-ul feminin din muzica electronică – NERVO abia așteaptă întâlnirea cu fanii din România. Printre invitați se vor număra și Quintino, Bassjackers și Julian Jordan.

„Orice muzică ai dori să vezi ai alternative. Dacă vrei un program mai mainstream te vei uita pe Pro TV, iar dacă dorești să vezi un program mai underground te vei uita pe canalul nostru de YouTube”, a mai spus Edy Chereji.

Ce surprize pregătesc organizatorii Untold pentru 2021

O altă surpriză pregătită pentru anul 2021 este și o croazieră.

„E cumva poate dovada anului 2020 pentru noi că am reușit să ne reinventăm și așa cum am denumit noi acest proiect, un proiect Covid proof, orice s-ar întâmpla în 2021, chiar și într-un scenariu foarte pesimist, care cred eu că după ziua de astăzi începe să nu mai prindă contur, avem pregătită această experiență, această croazieră, care este în primul rând o experiență foarte sigură, pentru că vorbim de 4 zile pe un vas de croazieră în Marea Mediterană, la care vor avea acces doar oameni care vor fi testați sau vaccinați. Va fi, practic, cea mai bună îmbinare pentru cei care iubesc să călătorească pe mare și iubesc să meargă la un festival. Vom pleca din Roma, vom ajunge în Barcelona și Ibiza și în acest timp vom avea Dj, pe care oamenii i-au cunoscut la Untold sau la Neversea, care se vor ocupa de distracția lor în aceste zile”, a mai spus Chereji.

De asemenea, a mai adăugat că este vorba de o experiență exclusivistă, cu un număr limitat de persoane, maximum 2.500 de pachete, care vor fi puse la dispoziție, care înseamnă accesul pe vas, cazare, masă, tot accesul la partea de entertainment specific unui vas de croazieră, de la săli de cinema, până la piscine și 4-5 scene cu artiști.

UNTOLD Odyssey începe pe 9 iunie și se încheie pe 13 iunie 2021. Vasul de croazieră va pleca din Roma și va opri în Ibiza, după care oaspeții vor debarca în Barcelona. În cele cinci zile de croazieră, cei aflați pe vas vor avea parte de concerte live, show-uri de artificii și experiențe care vor face din această călătorie, una memorabilă. UNTOLD Odyssey înseamnă 5 scene de muzică, de la EDM la techno și trance, zece restaurante incluse în tarif și 7 restaurante gourmet, zeci de baruri și zone de lounge, piscine, spa-uri, Aqua Park, săli de fitness, piste de alergare și de bowling, terenuri de baschet și fotbal, minigolf, bungee jumping, săli de jocuri, cazino, saloane de frumusețe, galerii de artă, o bibliotecă și magazine de lux.

Cum vor arăta Neversea și Untold în 2021

„Eu cred că vor fi două din cele mai așteptate evenimente din Europa, în primul rând. Cu siguranță vom face tot ce stă în putința noastră și împreună cu autoritățile să avem două evenimente foarte sigure, iar în privința unor măsuri care se vor impune atunci, pentru că asta este o întrebare frecventă pe care o primesc, urmează să avem discuții cât mai apropiate cu autoritățile. Există un grup de lucru pe care l-am făcut cu autoritățile și, cu siguranță, orice fel de măsuri se vor impune, nu doar noi, toți organizatorii le vom lua în calcul și le vom respecta pentru anul care urmează”, a mai spus Edy Chereji, directorul de comunicare al festivalului Untold.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here