Reţeaua unui dealer de droguri. Avea clienţi fideli în nordul Capitalei – Otopeni şi Pipera

0

Poliţiştii care se ocupă de criminalitatea organizată descoperă, pas cu pas, reţeaua dealerului de droguri din Capitală prins cu 17 kilograme de canabis şi 1,7 milioane de lei în casă, cercul se suspecţi fiind foarte mare.

Un anchetator care şi-a protejat identitatea de declarat sâmbătă pentru jurnalişti că bărbatul care era capul reţelei investea constat banii obţinuţi din vânzarea drogurilor şi avea o reţea bine stabilită.

VIDEO percheziţii BCCO https://fb.watch/1LN7xMbuEX/

Drogurile ar fi provenit din Spania şi Olanda, aduse cu autoturisme, iar clienţii fideli au fost localizaţi în zona de nord a Bucureştiului, în Otopeni şi Pipera.

Cluburile de lux, unde poliţiştii au descoperit mereu că se făcea trafic de droguri, au fost închise în ultima perioadă, dar reţeaua controlată de bărbatul reţinut în acest dosar a mers ‘bine’ în continuare, în sensul că avea clienţi fideli şi le vindea constant cocainî sau canabis.

Acum, dealerul este reţinut pentru 30 de zile. El a fost prins în flagrant delict pe 9 noiembrie în Otopeni, având asupra sa 20 de grame de cocaină, 59 de comprimate de ecstasy, 150 de grame de canabis şi 15 grame de haşiş, precum şi sume importante de bani.

La locuinţa acestuia din Otopeni au mai fost descoperite 17 kilograme de canabis, 3.928 de comprimate de ecstasy, circa 500 de grame de cocaină, 10 grame de amfetamină, 1.698.970 de lei, 4.070 de euro, sume obţinute din traficul de droguri.

Cercetările sunt realizate de Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here