Neculai Onțanu (ADER): Actuala guvernare a scăpat de sub control extinderea pandemiei

0

Partidul ADER face apel insistent la forțele politice să nu politizeze situația dramatică în care se află România şi cetăţenii ei, ca urmare a consecinţelor Pandemiei, se arată într-un comunicat de presă remis de ADER.

„Este evident pentru toți românii că partidele aflate azi la guvernarea țării nu reușesc să managerieze eficient această situație de criză și au scăpat de sub control extinderea pandemiei”, a declarat Neculai Onțanu, președinte de onoare a Partidului ADER.

Potrivit acestuia, parlamentarii și guvernanții aflați la putere încearcă să arunce întreaga răspundere a lipsei lor de profesionalism asupra românilor pe care-i fac direct răspunzători.

“Cu mici excepții, care erau în sarcina instituțiilor abilitate ale statului, românii au respectat întru totul dispozițiile autorităților. În această situație fără precedent când, pe plan internațional România este privită cu tot mai multă îngrijorare, se impune ca partidele responsabile de stânga și centru stânga să se unească pentru a da o șansă locuitorilor României să nu fie aduși din nou într-o carantinare  națională”, a adăugat Neculai Onțanu.

Miza alergerilor locale și parlamentare

Președintele de onoare a partidului ADER consideră că vor fi consecințe grave asupra țării și asupra relațiilor României cu alte state dacă va continua această guvernare locală și națională.

„Alegerile locale din această toamnă constituie un moment important când ar putea fi opriți actualii guvernanți incompetenți, ca apoi, cât mai curând posibil, să se treacă la  instalarea unui guvern de specialiști promovați din partea partidelor naționale responsabile”, mai spune Neculai Onțanu.

Onțanu: „Politica guvernului Orban e clădită pe minciună și demagogie”

Totodată, fostul primar al Sectorului 2 face un apel către toți liderii partidelor de stânga și centru stânga.

“…un prim pas,  să formăm front comun pentru alegerile locale, pentru a stopa astfel, menținerea actualilor guvernanți pe pozițiile pe care se află în prezent, a căror politică iresponsabilă este clădită pe minciună și demagogie”, conchide Onțanu, în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here