Haos în firmă? Soluția IT pentru un mai bun management al companiilor mici și mijlocii

0

O aplicație care are ca scop o mai bună gestiune a companiilor mici și mijlocii din România, asta și-au propus cei de la Yuka Mobili prin proiectul “Margo”.

“Margo – Un start pentru IMM-uri competitive” este denumirea completă a proiectului care-și propune ca pe viitor să realizeze o integrare pe verticală a unor noi soluții TIC împreună cu firmele centrate pe domeniul TIC.

Produsul software se adresează direct IMM-urilor din România și a apărut din “necesitate proprie”, spune Serghei Marițoi, administrator Yuka Mobili. 

„În 2010 am început să vrem. A părut dorința, am căutat studii care să ne ajute în procesele noastre de producție și am început sa cumpărăm module. În primul rând ne-a deschis ochii. Cât de bine se pot organiza lucrurile. Am încercat sa facem din imposibil posibil. El a luat naștere din necesitate proprie. Am făcut echipa și l am modelat așa cum trebuia”.

Aplicația software MARGO se adresează managementului companiilor mici și mijlocii din România, având ca tematică o mai bună gestiune a firmei, adaptată nevoilor reale existente pe piață, printr-o ordonare și eficientizare a proceselor specifice unor clase definite de IMM-uri și cuprinde funcționalități specifice ERP, CRM, client email, mesagerie instantanee, organizator de documente și fișiere, organizator de articole (produse, active, materie prima, prefabricate, proiecte, etc.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here