Interlopi reținuți pentru tâlhărie și șantaj. Printre victime, Florin Salam și Nicolae Guță

0

Nouă persoane au fost reținute aseară în Capitală, într-un dosar de tâlhărie și șantaj. Autoritățile au pus în aplicare 11 mandate de percheziție domiciliară și 13 mandate de aducere, iar la operațiune au participat peste 100 de polițiști.

Este vorba despre membri ai clanului interlop Duduianu, care au fost reținuți pentru 24 de ore și duși la sediul Serviciului Infracțiuni violente pentru audieri. Astăzi, cei nouă vor fi prezentați judecătorilor cu propunerea de arestare pentru 30 de zile.

Salam și Guță s-ar număra printre victime

La perchezițiile domicilare, autoritățile au găsit mai multe sume de bani în casa unui membru al grupării, cunoscut sub porecla de Seif. Conform cancan.ro, dosarul penal care îi vizează pe Seif, Denom, Aramis și alți șase bărbați din gruparea Duduienilor conține informații uluitoare. Bărbații sunt acuzați că ar fi tâlhărit, șantajat și amenințat mai mulți maneliști celebri, printre care Florin Salam și Nicolae Guță.

Soliștii nu ar mai fi suportat tratamentul la care erau supuși, așa că le-au făcut plângere penală indivizilor. Maneliștii ar fi povestit că erau obligați să cânte pe gratis la evenimente din Capitală, iar paguba pe care au reclamat-o se ridică la peste 100.000 de euro.

Florin Salam a dezvăluit că a fost bătut de interlopi în toamna anului trecut, în urma unui scandal izbucnit la o petrecere. La rândul său, Nicolae Guță a fost agresat în urmă cu câțiva ani în toaleta unui bar din Petroșani.

Acesta este doar unul dintre dosarele în care clanul Duduianu este implicat,membrii acestuia fiind reținuți în mai multe rânduri pentru taxe de protecție, cămătărie și șantaj. Cele mai multe dintre infracțiunile comise de ei ar fi fost cu violență și au avut loc în cartierul Pantelimon din Capitală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here