Meritocrație. Orban și-a numit consilier pentru ordine publică un pnl-ist arestat pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, fals intelectual şi evaziune fiscală

0

Preşedintele interimar al PNL Dâmboviţa, Virgil Guran, a fost numit recent de premierul Ludovic Orban în funcţia de consilier de stat pentru ordine publică şi siguranţa cetăţeanului în cadrul Cancelariei prim-ministrului, potrivit site-ului puterea.ro.

Potrivit site-ului PNL, Virgil Guran este vicepreşedinte pentru infrastructura de transport, comunicaţii şi societate informaţională în cadrul PNL. Dar, ceea ce se ştie mai puţin este faptul că, în anul 2000, Virgil Guran a fost reţinut în baza unui mandat de arestare preventivă emis de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj, pentru o perioadă de 30 zile. El a fost condamnat pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, fals intelectual şi evaziune fiscală. Ulterior, Virgil Guran a contestat sentinţa în apel, iar procesul a continuat încă doi ani la Tribunalul Cluj, până când faptele pentru care fusese iniţial condamnat s-au prescris. Instanţa a decis încetarea procesului penal, iar cazierul lui Virgil Guran a rămas astfel curat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here