Epopeea apei calde și a căldurii continuă. Mii de familii stau în frig și plătesc facturi uriașe la căldură. RADET a murit, iar țevile se sparg zilnic

0

O nouă avarie de proporţii i-a lăsat pe bucureşteni în frig. Zeci de blocuri de pe bulevardul Basarabia nu au căldură şi apă caldă, inclusiv blocurile de pe Bulevardul Ștefan cel Mare. RADET confirmă că s-a produs o avarie de proporţii la magistrala din Zona Lia Manoliu.

Defecţiunea care a lăsat un cartier fără apă caldă şi căldură s-a produs la intersecţia dintre bulevardele Basarabia cu Chişinău. Pentru a lucra în siguranţă, angajaţii regiei de termoficare au fost nevoiţi să golească ţevile.

Gabriela Firea si sefii de la RADET isi bat joc de locuitorii sectorului 6 al Capitalei. Autoritatile locale al sectorului 6 au somat RADET si Termonenergetica sa remedieze urgent problema.

Articole pe aceeasi tema:

Astfel, zeci de blocuri turn au fost afectate. Locatarii din zonă au rămas fără apă caldă din timpul zilei. Peste noapte a fost oprită şi căldura.

„Această porţiune este veche de 52 de ani. Practic, a cedat ţeava şi nu am avut altceva să facem decât să oprim şi să reparăm acea porţiune. Abia acum au început lucrări de amploare la reţeaua de termoficare şi trebuie să recuperăm în câţiva ani ce nu s-a făcut în 30 de ani”, a declarat pentru TVR Alexandru Burghiu, directorul general Termoenergetica.

Reprezentanţiii Termoenergetica estimează că bucureştenii afectaţi vor avea din nou căldură şi apă caldă de la ora 15.00.

Reactiile bicurestenilor pe grupul I love Drumul Taberei arata ca tot mai multe zone cedeaza, iar sefii RADET si edilul sef al Capitalei, Gabriela Firea, se fac ca ploua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here