Rareș Bogdan în 2016: „Propun arestarea lui Ludovic Orban pentru subminarea economiei naționale!” Noapte bună, România, oricine te-ar conduce!

0

Voi face o PROPUNERE șoc! Vreau să propun ARESTAREA tuturor miniștrilor care au fost la conducerea Ministerului Transporturilor din 1990 până astăzi! De ce? Pentru SUBMINAREA ECONOMIEI NAȚONALE! Pe prostul ăsta de acum nu trebuie să îl aresteze nimeni decât pentru refuz de comunicare datorită fricii de PRESĂ! România nu poate miza pe Turism din cauza INFRASTRUCTURII MAI MULT DECÂT PRECARE!

Am plecat din Poiană la ora 15.00 și încă nu am ajuns la ieșirea din Predeal spre București. Oricum am înțeles că exact la fel este până la Comarnic. Vineri după amiază 4 ore de la București la Bran iar acum minim 5 ore până voi ajunge la Redacție la RealitateaTv. Sper totuși că până la ora 21.00 să ajung…… Oricum să mă urmăriți astă seară la intrarea în emisiune, o să vă placă mult.

P.S. Pentru ca cei ce au condus Ministerul Transporturilor să nu fie singuri cred că ar trebui însoțiți în PUȘCĂRIE și de Șefii CNADNR! Cum și-au bătut joc de Țara asta toți, incredibil. Degeaba au investit o serie de oameni în Turism dacă investițiile lor sunt pur și simplu boicotate de Stat prin abandonarea Marilor Proiecte de Infrastructură!”

Printre cei care au condus Ministerul Transporturilor după Revoluție se regăsesc Traian Băsescu, cu 3 mandate, Anca Boagiu, cu două mandate, Radu Berceanu, cu două mandate, Ludovic Orban etc. Ori merge Orban la pușcărie, ori bagă Rareș Bogdan 10 flotari și 15 Tatăl Nostru pentru iertarea păcatelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here