Primarii Capitalei caută soluții să se desprindă de PSD. Băluță negociază în secret cu Orban, iar Negoiță își face partid

0

Trei persoane apropiate de primarul Sectorului 3, Robert Negoita (PSD), solicita Tribunalului Bucuresti infintarea Partidului Alianta Sector 3. Cererea a fost depusa pe 1 noiembrie, iar primul termen de judecata a fost stabilit pentru 26 noiembrie, potrivit portalului Tribunalului Bucuresti.

Cei trei membri fondatori ai acestui partid sunt: Bogdan Costantin Cotiga, Ioan Iulian Ciolac si Marius Daniel Ciobica.

Bogdan Costantin Cotiga a ocupat in ultimii 5 ani mai multe functii in cadrul Primariei Sectorului 3, cea mai importanta fiind cea de director executiv la Directia Administrarea Domeniului Public. In prezent acesta este sef al Serviciului Promovare Institutionala din cadrul Primariei Sectorului 3.

Marius Daniel Ciobica a fost consilier la biroul lui Robert Negoita in perioada 2006-2017, apoi a lucrat in cadrul SC Directia Administrarea Domeniului Public SA, controlata de Consilul Local Sector 3. In prezent este presedintele Consiliului de Administratie la aceeasi companie. Potrivit CV-ului, Ciobica mai este si director general al companiei Salubritate si Deszapezire S3, aflata in subordinea Consiliului Local al Sectorului 3.

„Se pregateste strategic de alegeri”

Informatia privind infiintarea acestui partid a fost initial prezentata de Ovidiu Voicu, directorului executiv al Centrului pentru Inovare Publica, intr-o postare pe Facebook.

Băluță negociază cu PNL

Și edilul sectorului 4 al Capitalei, Daniel Băluță, se gândește să părăsească barcă PSD. El negociază în secret cu liderul PNL, Ludovic Orban. Potrivit surselor noastre, edilul își negociază o eventuală candidatura cu susținerea PNL-ului. Moneda de schimb ar fi posturi bine plătite în administrația sector 4. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here