Statul își bate joc de victimele de la Colectiv: le dă gratuite doar până la anul pentru tratamente. Nu a plătit nimeni pentru tragedie. Piedone și Ponta au plecat atunci acasă și acum au candidați la prezidențiale

0

Răniţii din clubul Colectiv cer tratament gratuit pe viaţă, având în vedere faptul că nu s-au refăcut complet după rănile suferite.

Ei au trimis o scrisoare deschisă autorităților, în care le aduc aminte că gratuitatea le expiră la finalul anului viitor. Și din aceasta cauza au acceptat mai multe intervenții chirurgicale la intervale foarte scurte de timp.

„Așa cum boala noastră este pe toată viața, avem nevoie ca și tratamentul să fie la fel”, spun răniții de la Colectiv.

Semnatarii scrisorii deschise au menționat că evoluția stării lor de sănătate a fost influențată negativ de condițiile improprii din spitalele de stat în care au fost internați.

Cum a fost protestul de 25 000 de oameni care i-au dat jos pe Victor Ponta și pe Piedone

Cele trei zile de doliu național în urma incendiului, în care au murit 32 de oameni în Club Colectiv, au culminat aseară cu-n protest de 25 000 de oameni care au scandat furioși: „Oprea demisia! Ponta demisia!” Rezultatul protestului s-a văzut azi dimineață când Victor Ponta și Cristian Popescu „Piedone” și-au anunțat demisia. Numai Gabriel Oprea s-a trezit remaniat indirect, deci n-a apucat nici să-și dea demisie de onoare.

Au plecat acasa liniștiți și acum au ieșit în politică iarăși, susținând doi candidați la prezidențiale: Ponta pe Mircea Diaconu și Piedone pe Ramona Ioana Bruynseels.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here