Mihai Fifor atac la adresa lui Iohannis: prost jucător de șah, care este într-o situație în care aproape și-a dat singur mat

0

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, lansează un nou atac la adresa lui Iohannis despre care spune că este un ,,prost jucător de șah, care este într-o situație în care aproape și-a dat singur mat.”

Redăm postarea lui Mihai Fifor:

,,Iohannis este un foarte prost jucător de șah. Nu e capabil să vadă dincolo de prima mutare, care îi pare câștigătoare. A mutat și a dat jos guvernul. Dar nu știe ce să facă mai departe. E într-o situație în care aproape că și-a dat singur mat. Au dispărut de pe tablă toți cei care l-au ajutat să treacă moțiunea. Va trebui să își sacrifice mai multe piese! Printre ele „nebunul” de Orban și încă vreo 15-16 pioni care să intre într-un guvern de sacrificiu.

Singura problemă e că tabla de șah pe care Iohannis joacă atât de prost se numește România! El poate pierde partida. Dar românii vor pierde lucruri mult mai concrete: tăieri de salarii și pensii, taxe mai mari, disponibilizări! Mutarea care îi poate da șah mat lui Iohannis este votul vostru din noiembrie! Acum, voi sunteți la rând să faceți mutarea decisivă!”, scrie Mihai Fifor pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here