Investiții record în sectorul 6 al Capitalei. Cea mai are sumă alocată din ’90- investită în ultimii trei ani

0

Sectorul bucureștean văduvit ani de zile de investiții și modernizări, sectorul 6, a beneficiat în ultimii trei ani de investiții uriașe. Nu mai puțin de 600 de milioane de lei au fost alocate pentru investiții, a susținut edilul sectorului, Gabriel Mutu, la Antena 3.

„Din 90, niciodata nu a fost așa sumă. Niciodată nu s-au modernizat cartierele. Noi am Împărțit sectorul 6 în 30 de microzone. La începutul mandatului a fost foarte important să refacem uniform- să aplicăm un program de refacere a zonelor în integralitate. 300 de străzi sunt refăcute sau în curs de reabilitare. Facem lucrări într-o logică firească. Oamenii au înțeles că nu poți să faci o stradă și cea de lângă nu, trebuie făcut tot. Trebuie puțină clemență și răbdare. Niciodată nu s-a făcut așa ceva-jumătate de sector este finalizată”, a explicat Gabriel Mutu.

Spații verzi, prioritate în sector

Spatiile verzi sunt foarte importante, este de părere edilul sectorului 6. „Omul trebuie să aibă unde să stea când vine la la muncă cu copiii. Toate locurile de joacă sunt modernizate. Din păcate, nu am reușit să înțeleg după 3 ani de zile opoziția de la Capitală și din CL Sector 6 a USR-ului și a PNL-ului. Daca nu esti deacord cu ce propunem noi, trebuie sa vi tu cu un al proiect. Ei nu fac asta, deci nu au nicio logica. Nu mai spun că există propuneri ale lor care după votează impotriva lor”, a mai declarat Gabriel Mutu.

Edilul a explicat, în cadrul emisiunii de la Antena 3 că, gradinițele și școlile au fost refăcute, în opinia acestuia-cea mai mare responsabilitate este acum- să păstrezi.

„Parcul Drumul Tarebei, o investiție de peste 18 milioane de euro, este bijuteria sectorului. Ne-am confruntat cu faptul că oamenii nu înțeleg că pe o peluză cu flori nu poți juca fotbal. Ușor, ușor oamenii înțeleg și păstrează. Invit toți bucureștenii să viziteze parcul Drumul Taberei, este ceva unic”, a conchis edilul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here