Elena Udrea s-a întors în țară și pregătește mega-dezvăluiri. Udrea ar fi făcut un pact cu serviciile, ca să scape de pușcărie

0

„Decizia am luat-o imediat după ce am fost eliberată în decembrie, dar au fost cauze obiective pantru care s-a întâmplat abia acum: finalizarea actelor fetiței mele Eva și închiderea procedurii de extrădare”, a scris Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

Elena Udrea ar fi fost vizitată în pușcăria din Costa Rica de mai mulți ofițeri și inculsiv de agenți FBI, după aceste vizite ea fiind eliberată, susțin surse judiciare din Costa Rica.

Ea a spus din nou că procesul „Gala Bute”, în care a fost inițial condamnată, a fost „o execuție” și că a plecat în Costa Rica pentru că „a vrut astfel să nască în siguranță”.

„Nu mi-am dorit niciodată să trăiesc în altă parte decât în țara mea și am așteptat cu nerăbdare momentul în care să mă pot întoarce. Vreau să îmi cresc copilul acasă, să o botez la biserica unde m-am rugat să devin mamă, cu familia mea și cei cu adevărat apropiați mie, alături de noi”, a scris Elena Udrea.

Ea a precizat că a intrat în țară prin Vama Giurgiu, la 06.00 dimineața.

„ Am ales o variantă mai rapidă decât să aștept o cursă de azi, spre Otopeni. Nicio altă speculație nu își are rostul”, a scris Udrea.

Fostul ministru plecase în Costa Rica de la începutul anului 2018.

Elena Udrea a fost arestată, în octombrie anul trecut, odată cu Alina Bica în Costa Rica, în baza unor mandate Interpol emise la cererea României după condamnarea în dosarul Gala Bute, însă cele două au fost eliberate în preajma Crăciunului, după decizia Curții Constituționale privind completurile de 5 judecători.

Veronel Rădulescu, avocatul Elenei Udrea, spune că aceasta nu mai are niciun dosar care i-ar putea pune în pericol libertatea.

„Din câte știu eu, nu mai are niciun alt dosar aflat în faza de urmărire penală, ci există doar cele trei dosare cunoscute deja, unul la Inalta Curte – suspendat, unul la Curtea de Apel în cursul judecății fondului și altul care tocmai a fost trimis de parchet – dosar mai vechi care a fost restituit către DNA, iar acum DNA a revenit cu o nouă trimitere în judecată și este în cameră preliminară la Curtea de Apel București”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here