Deputatul PSD de Caracal care și-a luat BAC-ul la 50 de ani și a numit șeful Poliției din locul unde a murit Alexandra

1

Nicolae Mirea, fostul șef al Poliției Caracal, a spus că Alexandra i-a indus în eroare pentru că le-a spus despre un „gard roșu” și despre niște brazi, pe care îi vedea în curtea criminalului. „Ne-a indus în eroare cu gardul roșu. Brazii erau mici, nici nu se vedeau.”, a declarat polițistul. De fapt gardul roșu există, e în spatele curții, la intrarea din spate a casei criminalului iar pentru dimensiunea brazilor, imbecilul care a vorbit la telefon cu fata speriată trebuia să o întrebe el, agentul Vasilică-Viorel Florescu. În plus, soția fostului șef al Poliției Caracal, Nicolae Mirea, este șefă de post în localitatea Dobrosloveni din care provenea Alexandra.

Violeta Mirea s-ar fi certat cu părinții Alexandrei în noaptea dispariției tinerei, susțin jurnaliștii România TV.

Florescu, un alt prostănac, spune că fata i-a indicat cartierul Bold, locul unde a fost dusă, însă el nu știa denumirea respectivului cartier. „Nu știam ce e acela Bold, de aia îmi aduc aminte că am întrebat-o: Bold e în județul Olt acolo, ce e?”, a declarat polițistul. Dacă ar fi dat o căutare pe google, Bold Olt primul rezultat ar fi fost că e un cartier al Caracalului.

Dar cu capacitățile lor intelectuale reduse, cei doi polițiști Mirea și Florescu nu se simt vinovați, ba chiar sunt nemulțumiți de indiciile date de curajoasa Alexandra.

Mirea a fost pus interimar la conducerea Poliției Caracal de deputatul PSD Dan Ciocan, aflat la al doilea mandat de parlamentar. Dan Ciocan a reușit să-și ia Bacalaureatul la vârsta de 50 de ani, după ce începând cu 1985 a fost milițian. Ciocan e născut în 1960 iar activitatea de dinainte de 1983 adică de vârsta de 23 de ani rămâne nedeclarată. Estimăm după felul în care citește că a fost țăran la CAP de la terminarea a 8-10 clase și până la începerea școlii de subofițeri de Miliție de la Câmpina pe care a absolvit-o în 1985.

Jurnaliștii Rise Project au studiat tranzacțiile Tel Drum și au dat peste frații Ciocan: Dan, deputatul și Cornel pentru 5 ani în închisoare pentru evaziune fiscală și spălare de bani de 5,8 milioane de lei.
„Latifundiarii Dan și Cornel Ciocan din Calafat, membri marcanți ai filialei PSD Olt, sunt prieteni vechi cu Dragnea, tovarăși de petrecere sau vânătoare.” scriu jurnaliștii de la Rise Project.
5.850.282 lei „au intrat de la TEL Drum în conturile firmei T DanCor Romconstruct SRL din Calafat, controlată de frații Ciocan”, a descoperit Rise Project. „Nu știu ce-i Tel Drum și nu știu să aibă legătură cu domnul Dragnea, care-i președinte PSD și atât. Întrebați-l pe fratele meu mai multe, că de la Dan la Cornel e diferență. Ce treabă am eu cu el, alta decât legătura de sânge?”, a comentat deputatul Dan Ciocan pentru RISE Project, inocent și intelectual.

1 COMENTARIU

  1. POLITIA OLT SI NU NUMAI–UN OLIGOFREN CU DIPLOMA CUMPARATA DE PE TARABE ALATURI DE INCA O TARFA MENSTRUALA LUATA DE LA CRATITA SI PUSA SA-SI FRECE ORGANUL GENITAL DE UN SCAUN DIN POSTUL DE POLITIE OSICA DE SUS,JOS SI DE PESTE TOT… UNDE NIMIC NU PRESTEAZA EXCEPTAND INLESNIREA CRIMEI ORGANIZATE…!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here