Revolta mediciilor împotriva lui Firea. Personalul spitalului e îngrozit de deficiențele în aprovizionarea cu materiale sanitare și medicamente

0

Revolta personalului la Spitalul Filantropia împotriva divei numită de Firea în CA și contra managerului! Primarul și-a trimis de urgență omul de încredere în spital!

Prezența ca șef al Consiliului de Administrație de la Spitalul Filantropia a Alexandrei Dobre, prietenă Gabrielei Firea și fără nici o experiență în Sănătate, a devenit insuportabilă pentru medicii și pe asistentele din cea mai mare maternitate a Bucureștiului.

Ei au ieșit pe holuri și stau așteptând să discute cu directoarea Daniela Blându, de la ASSMB, supervizoarea spitalelor Primăriei, trimisă de urgență de Gabi Firea la Filantropia ca să medieze conflictul.

Articolul apărut azi în Libertatea a adus la lumină o situație suportată în surdină de oamenii din spital, care îl contestă atât pe managerul Cristinel Macarie, cât și pe șefa CA Alexandra Dobre, ambii apropiați și numiți de Gabriela Firea.
Personalul spitalului e îngrozit de deficiențele în aprovizionarea cu materiale sanitare și medicamente, provocate, spun ei, de amatorismul conducerii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here