Ciolacu: E debandadă bugetară, miliarde de euro ajung în buzunarele unor şmecheri VIDEO

0

Premierul Marcel Ciolacu a ținut un discurs fulminant, anunțând că va opri „debandada bugetară” și va stopa hemoragia financiară care face că „miliarde de euro ajung în buzunarele unor şmecheri”.

El a declarat, înaintea ședinței de joi, a Guvernului, că Executivul îşi va asuma răspunderea în faţa Parlamentului pe pachetul legislativ care vizează reforma aparatului de stat, măsurile de echilibrare fiscală şi cele pentru combaterea evaziunii.

„Acest Guvern este Guvernul României şi în această logică vom pune România pe primul loc. Trebuie să oprim debandada bugetară, trebuie să facem un sistem fiscal echitabil pentru toată lumea şi trebuie să luptăm în mod real cu evaziunea. Miliarde de euro ajung în buzunarele unor şmecheri sau sunt risipite în instituţii care se calcă în picioare”, a spus Ciolacu, citat de Agerpres.

„Avem nevoie de reforme profunde. Nu voi ceda un milimetru, indiferent de presiunile celor din sistem, voi merge până la capăt cu echipa guvernamentală pentru a opri risipa şi pentru ca toţi să plătească ceea ce se cuvine în această ţară. Vreau să anunţ că Guvernul îşi va asuma răspunderea în faţa Parlamentului pe pachetul legislativ care vizează reforma aparatului de stat, măsurile de echilibrare fiscală şi cele pentru combaterea evaziunii. Îmi voi pune mandatul pe masă în Parlament pentru reforme şi dreptate socială”, a adăugat premierul.

VIDEO cu declarațiile susținute de Marcel Ciolacu, aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here