Așteptăm vedetele care au prezentat irealul RATB în autobuzele reale: căldură și mașini vechi! Videoclipul mincinos de promovare, aprobat de Firea. Video care arată realitatea

0

Societatea de Transport București (STB) împlinește 110 ani, ocazie cu care Primăria Capitalei a lansat o campanie în de promovare a transportului public din București, în care sunt implicați mai mulți „influenceri” din mediul online. Totodată, a fost lansată piesa ”Orașu-n mișcare”, al cântărețului What’s UP în care apar și alți artiști, bloggeri și influenceri. 

”În ultima sută de ani, Micul Paris s-a mai schimbat,/ Traficul s-a dublat, s-a triplat,/ Lumea agitată a mai claxonat, s-a mai certat,/ În capul meu am o dorință,/Vreau să fiu mai relaxat (…) Iau autobuzul/ Nu conduc, predau controlul (…) Urcă-te-n autobuz/ Pierde-te-n decor /Nu mai sta blocat la semafor”, sunt câteva dintre versurile melodiei în videoclipul căreia mai apar BRomania, Mikey Hash și Jo.

În videoclip se poate vedea că ai voie cu bicicleta în autobuz, dar în realitate șoferii cheamă poliția dacă urci în mijloacele de transport cu bicicleta.

Unul dintre cei care pomovează campania este vloggerul Alex Ghiduș care a ales să facă reclamă la transportul public din București folosind un scenariu prea puțin credibil. Într-un videoclip postat pe Youtube, acesta își lasă bolidul de lux (Porsche Cayenne) într-o parcare pentru a se plimba cu autobuzele STB, după cum scrie Zoso

Campania ar urma să fie promovată și prin expoziții cu tematica STB și printr-un concert. 

În realitate nu au voie cu mașina în autobuz

În timp ce în videoclipul de promovare arată că ar fi voie cu bicicleta în autobuze, în realitate- dacă ai urcat cu bicicleta în autobuz, șoferul cheamă poliția și nu mai pleacă de pe loc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here