Subway România a deschis primul Fresh Forward din București

0

Fresh Forward Decor, noul concept implementat în toată lumea de brandul Subway, a ajuns și la București, în AFI Palace Cotroceni, acesta fiind cel de-al doilea restaurant Fresh Forward din România.

Primul restaurant sub noul concept a fost deschis la Pitești. Reprezentanții Subway România au anunțat că deschiderea celui de-al 39-lea restaurant Subway, in AFI Palace Cotroceni, și adoptarea unui design nou este parte a strategiei de dezvoltare a companiei la nivelul anului 2019. După o investiție majoră în decor și dotări, primul Fresh Forward Decor Subway din București mizează pe un trafic mare încă de la deschidere.

Cel mai nou restaurant Subway din România aduce culori noi, luminozitate, iar legumele sunt expuse în partea din față a restaurantului.  “Vorbim de un design mai curat, aerisit, tineresc.  Nu reprezintă doar un pas înainte, ci un mare salt către viitor. Este, pur si simplu, Fresh Forward”, spune Rumen Radev, Business Development Agent pentru zona București-Ilfov.

În 2019, Subway România începe implementarea acestui nou design, Fresh Forward, în restaurantele din România. “Oferim clienților noștri nu doar un loc în care pot lua masa, ci o adevărată experiență. Totul este nou, proaspăt, curat şi plin de culoare. Noul design scoate în evidență conceptul fresh al Subway și expune produsele într-un mod particular și foarte atractiv”, a mai spus Rumen Radev.

Vânzări în creștere

Cotat drept rețeaua de restaurante cu servire rapidă numărul 1 din lume, brandul Subway a înregistrat în primele 5 luni din acest an o creştere de 16% a vânzărilor faţă de 2018.

În primele luni ale lui 2019 compania s-a concentrat pe optimizarea afacerii, fapt ce a menținut fidelitatea clienților și a crescut numărul de clienți noi. Clienții au cumpărat în primele 5 luni din 2019 cu peste 7% mai multe produse: SUB-uri, wraps și salate.

Brandul Subway a intrat pe piața din România în 2011, deschizând primul restaurant în aprilie 2012. La nivel local, compania deține în prezent un număr de 39 de magazine și 500 de angajați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here