Iulian Mangalagiu, numit managing director al Wienerberger România

0

Wienerberger România, una dintre cele mai mari companii producătoare de materiale de construcții din țară, prezentă pe piața locală de mai bine de două decenii, a anunțat, astăzi, că Iulian Mangalagiu a preluat funcția de managing director și purtător de cuvânt al board-ului. 

„Suntem foarte bucuroși să îl primim pe Iulian Mangalagiu în echipa noastră și suntem convinși că gândirea sa orientată spre succes, precum și calitățile sale de leader vor contribui la dezvoltarea, în continuare, a companiei noastre“, a declarant Christof Domenig, CEO al Wienerberger Building Solutions.

Iulian Mangalagiu este un expert cu numeroși ani de experiență în domeniul materialelor de construcții. Pe lângă expertiza sa extinsă și îndelungată, înțelege în profunzime toate aspectele acestui business, datorită poziției sale anterioare ca CEO la Brikston.

Înainte de aceasta, Iulian Mangalagiu a fost  Business Unit Manager pentru Henkel România și Director de Marketing și Vânzări pentru Rigips România. Este inginer constructor și deține un Business EMBA, conferit de Asebuss si Universitatea Kennesaw din Georgia, SUA, precum și o diplomă de master în domeniul construcțiilor, obținută la Universitatea Tehnică de Construcții din București.

Ca parte a acestei schimbări organizaționale, Corneliu Fecioru, Director Comercial al Wienerberger România, va părăsi această poziție, decizia fiind luată de comun acord, se mai arată în comunicatul remis de companie.

Wienerberger este prezentă în România din 1998 și este una din cele mai mari companii producătoare de materiale de construcții din țară. Compania deține patru unități de producție pentru cărămizi din ceramică și, de asemenea, comercializează țigle ceramice sub brandul Tondach, având în total peste 300 de angajați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here