Copil călcat de tren, în orașul Voluntari. Pandele a ignorat cererile de asigurare a zonei unde se joacă copii

0

Un copil a murit în Voluntari, după ce a fost călcat de tren în zona Podului Europa.

Ieșise afară cu încă două prietene, care spun ca băiatul vorbea la telefon în momentul impactului. Locul este frecventat zilnic de copii și tineri din zonă, care traversează un gang de câțiva metri pentru a ajunge la șine. Locatarii spun că au facut în repetate rânduri solicitări la primăria Voluntari, condusă de Florentin Pandele, pentru închiderea accesului, însă în zadar.

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 18, atunci cănd băiatul ieșise să se plimbe cu prietenii.

”E un obicei al copiilor de aici sa se joace acolo. E langa calea ferata. A venit un tren de mare viteza si…”, a declarat o femeie.

Tanarul se afla cu inca doua prietene pe marginea caii ferate si vorbea la telefon. Acestea spun ca intr un moment de neatentie s-a întors catre ele si a pasit pe sine. Atunci a avut loc impactul.

Locatarii din aceasta zona spun ca au facut in zadar repetate solicitari la primarie, pentru inchiderea acestui gang care duce spre calea ferata, deoarece copiii lor se joaca zilnic aici. Mai mult decat atat, spun oamenii locului, chiar viceprimarul din Voluntari a locuit pana in urma cu cativa ani la numai cateva case distanta si nu ar fi fost strain de aceasta situatie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here