Companiile municipale ilegale a lui Firea au avut pierderi de aproape 7 milioane de euro

0

În 2018 pierderea cumulată pentru cele 18 companii analizate a fost de »-30.609.886 lei. Dintre acestea, cele mai mare pierderi le-au înregistrat compania de străzi, aproape 5 milioane lei și compania de pază cu peste 6,7 milioane lei. Doar 5 companii au reușit să facă profit, unele infim de ordinul a zecilor de mii lei, scrie alesul general liberal Cătălin Deaconescu. 

Conform analize făcute de liberal, gradul de realizare a veniturilor acestor companii în 2018 a fost în jur de 20%, fiind de 0% (ZERO la sută, ați citit bine!) la CM Managemetul Transporturilor sau de 4,83% la CM Managemetul Traficului!

Dezastrul continuă și în 2019!

Aceste companii, declarate nelegale de către instanță în urmă cu 6 luni, își continuă nestingherite ”evoluția”. Doamna Firea pare că dorește cu ardoare să asigure puzderiei de administratori și directori o viață confortabilă și liniștită și în 2019! Astfel, în loc să lichideze companiile ilegale imediat, doamna primar ne propune să aprobăm bugete de miliarde de lei pentru acestea, scrie Deaconescu.

Pierderile pe primul trimestru din 2019 sunt de (alte) »36.913.612 lei, iar la sfârșitul primului semestru vor cumula pierderi de aproape 54 milioane lei!
Dar, cum spuneam, companiile ilegale au planuri mari: Investitii totale de 677 milioane lei, (cele mai multe cumpară terenuri și utilaje), dublarea numărului de salariați și, evident, creșterea indemnizațiilor pentru membri CA și directorime, doar pentru aceștia din urmă bucureștenii plătind în 2019 peste »15,6 milioane lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here