Firea, noua președintă PSD. Către protestatari: nu îmi e frică de voi! Știu cine vă plătește

0

Ședința CEx PSD, prima fără Liviu Dragnea, s-a încheiat marți seara la ora 23:00, după patru ore. Printre primii lideri care au ieșit la declarații a fost Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, care a ieșit radioasă, după ce a fost repusă în funcțiile din partid pe care le pierduse în urma conflictului cu Liviu Dragnea.  Numai că în fața sediului PSD din Băneasa erau câțiva protestatari care strigau lozinici și îi bruiau declarațiile, unul dintre ei cu precădere fiind mai vocal.

Gabriela Firea, deranjată de această persoană, a intrat în dialog cu ea și a apostrofat-o: „Sunteți o persoană fără niciun pic de onoare și v-am dat în judecată, nu mai țipați, că vă faceți de râs. Sunteți o persoană care vă faceți de râs”.

Gabriela Firea a încercat apoi să asculte o altă întrebare pusă de jurnaliști, dar s-a oprit și s-a adresat din nou persoanei care striga: „Cine v-a plătit să veniți aici? Vă spun eu cine v-a plătit! Vreți să vă spun? Haideți că vă spun cine v-a plătit”.

„Dar ce credeți că mi-e frică de un domn care vine și țipă la mine? Mie nu mi-e frică. Cui i-e frică să-i fie frică. Dacă dumnealui îi umilește pe politicieni e treaba lui, mie nu mi-e frică, nu are de ce să-mi fie frică. E o persoană certată cu legea, e o persoană care a venit și în fața casei mele și i-am făcut plângere, e o persoană care este plătită și știu foarte bine de cine este plătită, chiar de cineva care s-a aflat pe lista de la europarlamentare de la un partid și o să dezvălui toate aceste lucruri”, le-a spus în final Gabriela Firea jurnaliștilor, iar apoi a plecat ușor iritată spunând că declarațiile despre CEx le va face Viorica Dăncilă. „Nu ne pierdem timpul!”, a mai rostit Gabriela Firea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here