Cabinet de pediatrie în Centrul de Sănătate Multifuncţional „Sfântul Nectarie”

0

Un nou cabinet de Pediatrie a fost deschis în cadrul Centrului de Sănătate Multifuncţional „Sfântul Nectarie”, situat în Bulevardul Uverturii nr. 81, în sectorul 6.

„Pentru părinţi, copilul este împlinirea, pentru comunitate, el reprezintă viitorul. Suntem preocupaţi, în cadrul autorităţii locale a sectorului 6, să oferim servicii medicale de calitate, accesibile tuturor membrilor comunităţii, indiferent de posibilităţile financiare”, a declarat primarul sectorului 6, Gabriel Mutu, potrivit unui comunicat.

Părinţii care doresc să meargă cu cei mici la consultaţii se pot programa la telefon 031.9593, consultaţia fiind gratuită cu trimitere de la medicul de familie.

Centrul de Sănătate Multifuncţional „Sfântul Nectarie” oferă diagnostic şi expertiză medicală în următoarele domenii medicale: Stomatologie, Oftalmologie, Medicină Internă, Ortopedie, Gastroenterologie, Recuperare medicală (kinetoterapie, fizioterapie şi masaj), Ginecologie, ORL, Chirurgie Generală, Psihiatrie, Cardiologie, Dermatologie, Pediatrie, Pneumologie, Endocrinologie, Neurologie, Neurochirurgie, Urologie, Psihologie clinică, Chirurgie cardio-vasculară.

Totodată, Centrul vine în întâmpinarea nevoilor de asistenţă medicală identificate la nivelul comunităţii, iar persoanele cu posibilităţi financiare reduse, care au domiciliul pe raza sectorului 6, pot beneficia de aceste servicii în mod gratuit sau cu plată parţială, în funcţie de venituri, se arată în comunicat.

Centrul de Sănătate Multifuncţional „Sfântul Nectarie”, aflat în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, a fost deschis în luna decembrie 2017, cu sprijinul Primăriei. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here