Băiatul lui Carmen Dan, bătut în discoteca cu manele pe care o frecventa des

0

Polițiștii și procurorii din Teleorman fac anchetă după ce fiul ministrului de Interne, Carmen Dan, ar fi fost bătut într-o discotecă din Butești, o localitate aflată la 15 kilometri de Videle. Conflictul pare că a pornit din cauza muzicii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conflictul a avut loc la începutul lunii aprilie, când Darius Dan, fiul ministrului de Interne, Carmen Dan, ar fi cerut, în discoteca din Butești, să fie schimbată muzica.

Un martor la incident a povestit, pentru corespondentul MEDIAFAX, că cei care l-au bătut pe băiat nu ar fi știut că acesta este fiul lui Carmen Dan.

„E o discotecă pe care Darius o frecventează. El a vrut să schimbe muzica la DJ, că nu i-a plăcut muzica. În discoteca respectivă, iubitorii de manele fac cel mai mare consum. DJ-ul știa cine este el, că e băiatul lui Carmen Dan și restul clienților au fost revoltați. Evident, clienții nu știau cine e Darius. Și unul dintre ei s-a enervat și s-a dus și l-a <compostat> direct, n-a mai stat la discuții. Patronii știau cine este, l-au luat pe Darius, l-au ascuns în bucătărie, apoi au spus găștii de clienți deranjați de Darius că el e fiul ministrului de Interne. S-au panicat când au auzit. La vreo două ore a venit poliția de la Videle, apoi cea de la Alexandria, care a luat probele de pe camere”, a spus martorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here