Sinucigaș la metrou? Un călător s-a legat de șină cu cătușe

0

Un călător a pătruns marți în calea de rulare a metroului în stația Piața Unirii 2, pe linia 2, direcția Berceni și s-a imobilizat de șină cu un dispozitiv metalic de prindere (cătușe).

Ulterior, persoana imobilizată a fost scoasă din cale, iar circulăția trenurilor de metrou a fost reluată, informează compania Metrorex, într-un comunicat.

„Personalul Metrorex a luat măsuri imediate de întrerupere a curentului din șînă a 3-a și a anunțat organele abilitate pentru intervenție. La acest moment, personalul Metrorex și personalul Brigăzii de Poliție și ISU intervin pentru a extrage călătorul din calea de rulare în condiții de siguranță”, se arată în documentul citat.

„Circulația trenurilor a fost reorganizată și se circulă în sistem pendulă între stațiile Eroii Revoluției – Universitate, linia 1. Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul”, menționează comunicatul Metrorex.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here