GALERIE FOTO Vinuri pe alese și activități interactive la GoodWine – Bucharest Wine Fair

1

Vinuri bune, muzica și delicii culinare diverse. Pe scurt asta puteți găsi la edița cu numărul 23 a Goodwine – Bucharest Wine Fair, cel mai longeviv târg de vinuri din România, care se desfășoară și astăzi la Romexpo.

„O parte importantă și extrem de frumoasă a vieții mele am dedicat-o ospitalității, iar vinul a fost mereu esențial în această poveste. În ultimii ani am descoperit cu mare bucurie creșterea calitativă a vinului românesc, dar și a evenimentelor care îl au în prim plan. Vorbim deja despre o cultură a vinului în rândul publicului din România. Cred în puterea educației în orice domeniu, așa că am transformat educația într-un pilon esențial al proiectului Good Wine din acest an“, a declarat Andreea Păunescu, proprietar și general manager al Good Wine.

GoodWine Academy va continua și încheierea târgului cu o serie de proiecte speciale și cursuri derulate pe tot parcursul anului. Cursurile de inițiere de la această ediție GOOD WINE vor fi susținute de Diana Pavelescu – Secretar General ADAR (Asociația Degustătorilor Autorizați din România), membru în jurii internaționale prestigioase și una dintre cele mai populare și admirate personalități de lifestyle oenologic din România.   

Pregătești o cină și nu știi ce vin să alegi pentru a asocia cât mai bine preparatele cu vinul potrivit? Te duci într-o vizită și vrei să completezi meniul ales de gazdă cu vinul perfect pentru ocazie? Vrei să impresionezi pe cineva prin a cunoaște vinul potrivit oricărei ocazii?
Acestea sunt doar câteva răspunsuri pe care le vei afla la cursul organizat de Good Wine Academy și susținut de Diana Pavelescu în cadrul ediției de primăvară a târgului Good Wine – Bucharest Wine Fair 2019.

Pentru ediția cu numărul 23 a fost creată o zona de entertainment interactiv – Good Wine Social Area – cu muzică live și un lounge accesibil tuturor vizitatorilor, în care vor avea loc activități interactive și lansări de carte ale unor autori și specialiști din lumea lumea vinului.

PROGRAM DE VIZITARE PENTRU PUBLIC:

Duminică, 7 aprilie: 11:00 – 20:00

Prețul unui bilet standard este de 35 de lei pentru vineri, iar pentru sâmbătă sau duminică prețul este de 50 de lei/zi/pers și include acces în zona de expoziție, food court, social area cu diferite activități și degustări gratuite, dar și un voucher de cumpărături la magazinul oficial al târgului.

Există și bilete VIP al căror preț este de 70 de lei pentru ziua de vineri și de 100 de lei/zi/pers pentru zilele de weekend. Aceste bilete oferă acces în zona de VIP Lounge unde vor avea loc degustări de vinuri rare și premium.

Parteneri media: Tanănana, Vinul.ro, Vin2.ro, Revista Horeca, Piața, Modern Buyer, Bistro Margot, Igloo, Banchiza Urbană, Ziare.com, Business24, Banii.net, Piața Presei, Top 100 Antreprenori, Vulpescu.eu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here