Rareș Bogdan, cap de listă la PNL. Liberalii se întâlnesc astăzi în ședință

0

Biroul Politic Național al PNL se va reuni, joi, pentru a stabili lista candidaților partidului la europarlamentare.

„Componentă listei o voi prezența public după reuniunea Biroului Executiv, în prima faza, și ulterior a BPN, forurile statutare în care urmează să se decidă cine sunt candidații PNL pentru alegerile pentru Parlamentul European”, a declarat, luni, președintele PNL, Ludovic Orban, întrebat dacă joi va fi stabilită lista candidaților PNL la europarlamentare.

Chestionat dacă jurnalistul Rareș Bogdan a fost de acord cu o eventuală candidatura pe listele PNL, Orban a răspuns: „În cazul în care va fi candidat îl vom anunță joi, după reuniunea forurilor statutare”.

„Lista va fi lungă, pentru că, din punctul meu de vedere, PNL are capacitatea de a câștigă alegerile europarlamentare și acesta este obiectivul pe care îl aveam în vedere. Nu va fi o lista scurtă. (…)

Cu cât PNL este mai puternic și mai bine reprezentat la nivel european, cu atât România va fi mai puternică și mai bine prezentată la nivel european, iar cetățenii români pot să fie încredințați că deciziile la nivel european vor veni în mare parte și în beneficiul lor”, a afirmat președintele PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here