Klaus Iohannis, ATAC DUR la adresa Guvernului: Experimentează tot felul de așa-zise reforme și revoluții fiscale

0

„În ultima perioadă, vedem cum Guvernul experimentează tot felul de așa-zise reforme și revoluții fiscale, ori după ureche, ori după modele discutabile. Se iau decizii în mod arbitrar, în spatele ușilor închise, cu ignorarea legii și a realităților economice,” se arată în mesajul președintelui Klaus Iohannis, transmis cu ocazia galei Women in Economy, organizată de CONAF și C.M. Production.

„Dezvoltarea unei țări nu poate avea loc atunci când relația dintre stat și mediul de afaceri se transformă într-o competiție neloială, un fel de joc cu sumă nulă. Avem nevoie de soluții de pe urma cărora câștigă toată lumea”, se mai arată în mesajul trnasmis prin intermediul consilierului prezidențial Cosmin Marinescu.

„Am arătat de multe ori că României îi lipsește o viziune clară, inteligentă și pe termen lung asupra dezvoltării antreprenoriale. Avem nevoie de modele de creștere economică sănătoasă, bazate pe competitivitate și investiții, nu pe creșteri conjuncturale ale consumului, care se transferă în inflație și importuri,” a precizat Klaus Iohannis, în mesajul transmis.

România antreprenorială are nevoie de decizii responsabile, nu de măsuri populiste, fără susținere pe termen lung, care sfârșesc prin a adânci distorsiuni și dezechilibre deja existente.

Despre CM Production

Capital Media Production este o companie nouă în spațiul media din România care are ca obiect de activitate dezvoltarea de produse noi și atractive în domeniul dezvoltării culturii economice și nu numai. Pe lângă divizia online care gestionează site-urile Banii.net, TopAntreprenori.ro, EnergyHub.ro și PiataPresei.ro, CM Production dezvoltă produse cu valoare adăugată mare precum Top 100 – Cei mai buni antreprenori, Top 50 Femei în Economie etc., dar și producții video de o înaltă calitate.

Despre CONAF

Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin este organizaţia care are ca obiectiv promovarea și susținerea antreprenoarelor din România. În plus, îşi propune creșterea competitivității, coagularea antreprenorilor din România, realizarea unei platforme comune de cooperare cu confederații internaționale, susținerea intereselor antreprenorilor în spațiul UE, schimb de experiență şi promovarea intereselor economice ale României.

CONAF reunește două mari Federații și cinci Asociații: Federația Femeilor de Afaceri din Regiunea Nord-Est, Federaţia Patronatelor Femeilor Antreprenor, Asociația Națională de Turism Rural, Ecologic și Cultural (ANTREC), Asociația Freelancerilor, Asociația Națională a Antreprenorilor (ANAA), Asociația Română pentru Procotol și Ceremonial și Asociația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton (ADAA) 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here