Firea vrea taxă de 500 de lei pentru ridicarea mașinii

0

Aleșii generali ai Capitalei au dezbătut astăzi proiectul privind ridicarea mașinilor parcate neregulamentar pe marile bulevarde.

De ridicatul mașinilor ar urma să se ocupe Companian de Trafic a Municipalității. Potrivit regulamentului: ridicarea mașinii, transportul și depozitarea mașinii va costa 500 de lei 24 de ore.

Ridicarea mașinii va costa: 200 de lei

Transportul mașinii va costa: 150 de lei

Depozitarea mașinii va costa 150 de lei.

Transportul la locul de depozitare nu se mai execută dacă, până la iniţierea lui, proprietarul sau utilizatorul vehiculului ridicat se prezintă şi este de acord cu suportarea cheltuielilor efectuate. În acest caz, se suportă doar contravaloarea operaţiunii de ridicare.

Pe site-ul Primăriei Bucureşti a fost publicat un proiect de hotărâre privind ridicarea, transportul, depozitarea si eliberarea vehiculelor stationate neregulamentar pe partea carosabila a drumurilor publice care fac parte din reteaua principala de strazi a municipiului Bucuresti.

De această operaţiune se va ocupa Compania Municipală Managementul Transportului Bucureşti S.A., iar activitatea va avea loc 24 din 24 de ore.

Proiectul de hotărâre este supus dezbaterii publice timp de 30 de zile lucrătoare, termenul fiind 8 februarei 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here