Evenimentul Internațional de Networking BACK 2 BUSINESS, din nou la București

0

Reprezentanții mediului de afaceri își dau întâlnire la cea de-a 4-a ediție a evenimentului BACK 2 aBUSINESS International Networking Event.

Astfel, astazi, 7 Noiembrie, 14 camere de comerț bilaterale și 8 asociații de business își vor uni forțele pentru a organiza împreună unul dintre cele mai importante evenimente de business din Bucuresti.

BACK 2 BUSINESS nu este doar un eveniment local, ci unul internațional renumit, care a fost organizat anterior în metropole precum Dubai, Sydney, Barcelona, Buenos Aires, Mexico City și Istanbul. În România, evenimentul a cunoscut o creștere exponențială, de la o audiență de 250 de persoane în 2016, la 750 de participanți în 2017, 450 în Cluj în 2018 și 500 în București în 2019.

Cine va fi prezent?

Prezența la eveniment a ambasadorilor, precum Excelența Sa, Dl. Leopold ABIBO LOMALISA, Ambasadorul Republicii Democrate Congo, și Excelența Sa, Dl. Uffe A. Balslev, Ambasadorul Danemarcei în România și Republica Moldova, dar și prezența Dlui. Alexandru Petrescu, Director General al ANRM, subliniază statura evenimentului.

Un alt moment important al evenimentului va fi panelul de discuție unde se vor discuta perspectivele de afaceri pentru anul 2024. Nume de seamă precum Cristina Chiriac, Președinte CONAF, Roxana Ilinca, Director General al TMF Group, și Ileana Botez, Head of Listing Department & Coordinator of Fluent in Finance seminars la Bursa de Valori București, vor contribui cu expertiza lor în cadrul acestui panel.

Deși evenimentul este esențial pentru oamenii de afaceri, antreprenori și profesioniști, este și o adevărată sursă de comori pentru cei pasionați de viitorul afacerilor. Mai mult decât un loc de schimb de cărți de vizită, oferă o platformă pentru colaborare, inovație și legături de lungă durată. Anul acesta, evenimentul pune la dispoziție participanților o combinație unică de spații dedicate conversațiilor B2B pentru discuții orientate și profitabile, o platformă pentru înregistrare și informații (https://myconnector.ro/back-2-business/1537/details) și numeroase oportunități de a stabili legături internaționale inestimabile pentru networking.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here