Liviu Ciobotariu acuză greșeli grave de arbitraj la Bodo/Glimt – Sepsi

0
Sursa foto: Prosport

Liviu Ciobotariu, antrenorul lui Sepsi, consideră că un rol important în eliminarea grupării din Sfântu Gheorghe din cupele europene l-a avut și brigada de arbitraj, care i-a anulat golul lui Marius Ștefănescu și a validat reușita lui Pellegrino.

Antrenorul covăsnenilor acuză arbitrajul, după ce Sepsi a fost eliminată din play-off-ul Conference League de echipa norvegiană Bodo/Glimt. „A fost offside de cel puțin un metru!” – a afirmat Ciobotariu, citat de Prosport.ro.

Sepsi a avut o prestație solidă în deplasarea din Norvegia. Covăsnenii au revenit de la 0-2 și au izbutit să ducă meciul în prelungiri.Numai că, în minutul 100, Bodo/Glimt a făcut 3-2, ca peste un minut Marius Ștefănescu să restabilescă egalitatea. Doar că, VAR-ul a judecat că mijlocașul dorit de Gigi Becali la FCSB a fost în offside, decizie cu care Liviu Ciobotariu nu este de acord.

„Aș vrea să îmi felicit jucătorii pentru jocul de astăzi, exceptând primele 25 de minute. Îmi felicit jucătorii pentru parcursul din Conference League, eu cred că am arătat foarte bine în această competiție, am demonstrat că suntem o echipă care se poate lupta pentru rezultate pozitive. Părăsim această competiție cu un gust amar, au fost ceva probleme de arbitraj. Din punctul meu de vedere, la golul lui Ștefănescu nu a fost offside și la golul lui Pellegrino a fost offside de cel puțin un metru. Important e că ne-am prezentat bine, am jucat de la egal la egal cu o echipă puternică” – a declarat antrenorul lui Sepsi.

Bodo/Glimt s-a calificat în grupele Conference League, învingând Sepsi Sf. Gheorghe cu scorul general de 5-4.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here