Neversea 2023: Cea mai faină gașcă de prieteni a construit noi amintiri

0

Peste 65.000 de fani din România și din străinătate au ajuns la malul Mării Negre în prima zi a ediției aniversare a festivalului Neversea, 6 iulie 2023. Cel mai mare festival organizat pe o plajă din Europa s-a transformat în centrul distracției de la malul mării pentru oamenii veniți din România și din străinătate.

A cincea ediție a Neversea a reușit să ofere un mix perfect de genuri muzicale, fanii festivalului s-au bucurat de diversitatea muzicală, de mare, de răsărit și de o experiență memorabilă, alături de prieteni.

Lil Uzi Vert a cântat în premieră la Neversea

Unul dintre cei așteptați artiști internaționali ai festivalului a fost rapperul american Lil Uzi Vert, care a fost primit cu un uriaș entuziasm de fanii Neversea. Cu un show live în care a inclus cele mai cunoscute piese din discografia sa, “XO Tour Lif3”, piesa cu o cifră record de accesări pe Soptify, de peste 1,9 miliarde de ascultări, “Suicide Doors” sau “20 Min”, dar și piese din cel mai nou album, “Pink Tape”, album lansat săptămâna trecută. Fanii artistului din Statele Unite au fost încântați de sound-ul noului material dicografic, în care Lil Uzi Vert combină elemente din rap și rock. Lil Uzi Vert a fost impresionat de fanii festivalului Neversea care i-au oferit un dar neașteptat: un desen cu artwork-ul noului material discografic. “România ești incredibilă!”, acesta a fost modul în care Lil Uzi Vert a ales să le mulțumească zecilor de mii de fani care au cerut un “Bis”. L-au primit!

INNA a urcat pe scenă cu DJ-UL nr 4 in lume, Alok

Alok, DJ-ul care ocupă locul 4 în clasamentul celor mai mari DJ ai lumii, Top 100 DJ Mag, a fost una dintre premierele oferite de organizatorii Neversea pentru ediția aniversară. Cu un set-up de scenă personalizat, brazilianul a reușit să cucerească publicul cu un DJ Set plin de energie. Aflat pentru prima dată la festivalul de la malul Mării Negre, Alok a pregătit o surpriză fanilor de festival, a invitat-o pe scenă pe INNA, împreună cu care a lansat succesul “It Don’t Matter”. A fost un moment excelent primit de fani, INNA a purtat drapelul national și a cântat alături de aceștia. “Neversea ești minunat, România, te iubesc!”, acestea au fost cuvintele cu care Alok și-a încheiat set-ul de la mainstage. Australianul Timmy Trumpet a dus distracția de festival la nivelul următor. Cu o combinație de muzică clasică și EDM Big Room, Trumpet și-a lansat, în premieră la Neversea, cel mai nou single “Eternety”. Timmy Trumpet s-a declarat îndrăgostit de publicul din România, care este unul special, cu o energie frumoasă, care apreciază fiecare moment al festivalului. Alături de DJ-ul care ocupă locul 8 în Top 100 DJ Mag, pe scena principală a festivalului Neversea a fost soția acestuia, Anett și Cosmin, un fan al australianului, despre care Trumpet a spus că este “fratele său din România”. Headlineri în prima zi a festivalului Neversea, INNA și Grasu XXL au făcut show-uri de 10. Fiecare piesă cântată de unii dintre cei mai iubiți artiști din România a fost dublată de vocile miilor de fani de la mainstage. Minelli, Regard, Partydul Kiss FM, Rareș, Adi Istrate și Erika Isac au completat line-upul pe mainstage-ul Neversea. Scena Balkaniada, una dintre scenele pregătite în premieră pentru ediția aniversară a Neversea, a fost un success încă din prima zi de festival. Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Viorica și Ioniță & Taraful Clejanilor au reușit să adune la scena Balkaniada fani de toate vârstele, care au cântat și au dansat alături de artiștii preferați. A fost una dintre cele mai frumoase petreceri de la malul Mării Negre.

The Ark, Daydreaming, Pachanga și Retro au completat line-up-ul

Scena The Ark este locul creat special de organizatorii celui mai mare festival organizat pe o plajă din Europa pentru amatorii de rap, trap, breakbeat și dubstep. Șatra B.E.N.Z, FC DNB, Nane, Rava, Amuly, Azteca au fost numele care au entuziasmat fanii Neversea, care au cântat alături de cei mai apreciați artiști. Emil Rengle a experimentat la Daydreaming, în premieră pentru un festival din România, noul trend în materie de dans la nivel global, Ecstatic Dance. Scena Daydreaming a fost locul preferat al celor care au vrut să vadă răsăritul alături de DJ-ii preferați: PAAX (Tulum), Themba, Alex Twin, Pablo Pierro, Maya Mar și Vizan. Experiența latino a fost trăită aseară la scena Pachanga, una dintre noile scene de la Neversea. Profesorii celor mai mari scoli de dans latino din țară i-au învățat pe fani pașii de bază de bachata, salsa, samba, semba sau merengue. În această seară, Arias a deschis  mainstage-ul festivalului, urmată de Ștefania, Spike (Live), Lil Pump, Claptone, Morten, Tujamo, iar răsăritul va fi prins la mainstage cu Steve Aoki și un moment așteptat de fani, “Cake Me!”.

Ziua de vineri, a doua zi a experiențelor Neversea, a fost trăită intens de cei peste 72.000 de mii de participanți veniți la malul Mării Negre pentru a celebra ediția aniversară a celui mai mare festival organizat pe o plajă din Europa. Fanii Neversea au fost întâmpinați de personaje pline de culoare, de animatori, dansatori, decoruri fantastice plus cele șase scene ale festivalului, care s-au transformat în locul perfect pentru un început frumos de weekend.

Lil Pump a fost purtat pe brațe de fanii festivalului

Fiecare zi a celei de-a 5 a ediții a festivalului Neversea a oferit show-uri în premieră. Unul dintre cei mai așteptați artiști din mainstage-ul Neversea a fost rapper-ul Lil Pump. Artistul de origine americană a fost impresionat de modul în care a fost primit de publicul din România pentru care a pregătit un show special. Lil Pump a inclus în show-ul live piese din cel mai nou album „Lil Pump 2”, dar și piesele cu care a intrat în clasamentele lumii, de la „Gucci Gang”, piesă certificată cu cinci Discuri de Platină pentru vânzări record până la “I Love It” sau “Iced Out”. Headliner al festivalului Neversea, Lil Pump a cântat alături de public de la prima până la ultima piesă, iar la final le-a mulțumit fanilor din România. Aflat în lista celor mai buni 10 DJ ai lumii, Steve Aoki a fost așteptat cu mare bucurie de fanii Neversea, festival de care DJ-ul și producătorul american s-a declarat îndrăgostit. Energia lui Aoki a dus distracția la nivelul următor; DJul a prezentat versiuni remix în exclusivitate, un moment in memoriam Avicii, 20 de torturi pregătite special pentru celebrul moment „Cake Me!” și mainstage-ul Neversea plin de fani care au dansat alături de DJ-ul lor preferat. Morten, unul dintre creatorii stilului Future Rave, alături de partenerul și mentorul său, David Guetta, este considerat unul dintre cei mai bine cotați producători/DJ din noul val a ajuns în premieră la Neversea. Danezul a avut un DJ Set perfect pentru miile de fani aflați la mainstage. Cele mai de succes piese lansate cu proiectul Future Rave, “Dreams”, “Please, Don’t Kill Me Slow”, “Permanence”, “You Can’t Change Me”, cea mai noua colaborare cu Guetta “Lost in The Rhythm” și fabulosul remix pentru “Titanium” au generat euforie totală și au transmis dragostea danezului pentru muzică și pentru publicul Neversea. “România, ești minunată și te iubesc. Vreau să le arăt prietenilor mei danezi ce înseamnă acest festival extraordinar. Sunteți incredibili!”, a declarat Morten. Tujamo este unul dintre DJ-ii cu un fanbase uriaș în România, țară în care revine cu mult drag de fiecare data. Una dintre surprizele pregătite de artistul german, în exclusivitate pentru fanii festivalului, a fost INNA. Cei doi au lucrat la o piesă care a fost prezentată în premieră live în mainstage-ul Neversea. Carismaticul DJ a fost primit cu bucurie de fanii Neversea care au prins răsăritul la mainstage, pentru a doua dimineață la rând.

Pe scenele secundare – The Ark, Daydreaming, Balkaniada, Retro și Pachanga

Pentru a doua zi consecutivă, scena The Ark a fost locul preferat de fanii hip-hop, rap, trap, dubstep sau breakbeat. Unul dintre cele mai așteptate momente a fost live-ul lui Deliric x Silent Strike. Yny Sebi, Marco Glass ft. Bvcovia, Dub FX & Woodnote, Gheboasa, M.G.L și Serotone au reușit să pună plaja în mișcare cu piesele incluse în showurile de la The Ark. Rampue (Live), legendele Harnan Cattaneo b2b Nick Warren, Tooker (Live), Day Dreamers (Marwan Dua, Dub FX, Woodnote), au ajuns în a doua zi a festivalului Neversea la scena Daydreaming, alături de Glauco Di Mambro, Dizharmonia și Ales Andru. La scena Balkaniada toată lumea s-a distrat alături de Damian & Brothers, Bogdan Simion, Lora & Band, Pixar Stelar, Clanker Jones și Karol Diac. A treia seară a festivalului Neversea a fost deschisă la mainstage de Adrian Șaguna, urmat de Dark & Menthol, Alexandra Stan, CKay, Lost Frequencies, Don Diablo, Vini Vici și Alex Superbeats.

Lost Frequencies, show în premieră

Ediția aniversară a festivalului Neversea a fost una memorabilă, trăită pentru a treia zi consecutivă cu o bucurie uriașă de cei peste 70.000 de fani, care au ales distracția cu prietenii, fără să țină cont de avertizările meteo de vânt și ploaie. Pentru fiecare dintre cele patru seri de festival, organizatorii au pregătit pentru fanii Neversea live-uri în premieră. Artistul, compozitorul și producătorul nigerian CKay a venit pentru prima dată în România, la cel mai mare festival de pe o plajă din Europa, Neversea. CKay este un artist consacrat pe scena afrobeats datorită orientării muzicale, emo-afrobeat, la care a inclus elemente din R&B și dancehall. A fost nevoie de o versiune remix pentru single-ul „Love Nwantiti”, care a ajuns viral pe platformele de streaming. Nigerianul s-a conectat cu publicul din România, alături de care a cântat acest success uriaș, care a ajuns la peste 2,3 miliarde de stream-uri pe Spotify. Unul dintre cei mai așteptați DJ din mainstage-ul Neversea a fost maestrul future house, Don Diablo. Olandezul care este unul dintre cei mai inovatori artiști ai scenei electronice, a fost extrem de emoționat de revederea cu fanii din România și din străinătate, cărora, în semn de mulțumire pentru susținerea conastantă, le-a pregătit un show special. “Salut, Neversea! Vă iubesc și vă mulțumesc!”, acesta a fost mesajul cu care Don Diablo și-a început set-ul special, plin de energie, pregătit pentru fanii celui mai mare festival organizat pe o plajă din Europa. Există o conexiune incredibilă între acest artist și fanii săi, Don Diablo a reușit să genereze entuziasm cu piesele incluse în DJ set-ul său. De la producții clasice în versiuni remix, până la producțiile incluse în albumul „Forever”, fiecare moment din live-ul olandezului a fost trăit cu intensitate maximă. La finalul show-ului, olandezul, care ocupă locul 9 în Top 100 DJ Mag, a prezentat fanilor Neversea noul său single, „Stop Loving You”. Finalul set-ului de la mainstage a fost unul plin de emoție. Olandezul a ales să-și încheie live-ul cu o versiune remix pentru “Fix You” (Coldplay)”. Cerul Neversea a fost luminat de zeci de mii de telefoane ridicate în are, iar publicul și-a aplaudat DJ-ul preferat. Don Diablo a ajuns în mijlocul fanilor de la mainstage, fluturând drapelul României. ,Neversea, ești o bucurie de fiecare dată! Abia aștept să ne revedem!” Don Diablo.

Producătorul olandez a declarat că pregătește lansare unui album călătorie, dedicat tatălui său. Lost Frequencies, unul dintre cei mai carismatici artiști din muzica electronică a fost una dintre surprizele frumoase oferite de creatorii Neversea pentru ediția aniversară. Artistul belgian a declarat că este îndrăgostit de publicul din România și de Neversea, un festival reușește să recreeze o atmosferă unică la fiecare ediție și a pregătit pentru zecile de mii de fani un concept unic de show. Ca de fiecare dată, Lost Frequencies a oferit o surpriză fanilor Neversea, un single în premieră, “Diving To Your Love” care a fost primit cu aplauze de fanii belgianului. Alexandra Stan, Vini Vici, Alex Superbeats, DJ Dark & Mentol, Adrian Șaguna, au făcut parte din line-up-ul mainstage-ului Neversea în cea de-a treia zi de festival.

The Ark, Daydreaming, Retro, Balkaniada și Pachanga – la ediția aniversară

Neversea, primul festival major al verii, a reușit să transforme experiența muzicală de la malul Marii Negre într-o călatorie unică alături de cea mai faină gașcă de festival. Iubitorii de trap, hip-hop, dub și R&B au dansat alături de artiștii preferați: Apashe, Killa Fonic, Yan, Oscar, Specii, OJ Eastbull, Berechet. Energia muzicii, culorile vibrante și răsăritul, incredibil de fiecare dată, a fost trăit de fanii Daydreaming și de artiștii prezenți la această scenă în a treia zi de festival: Matthew Dekay b2b Yokoo, legenda Lee Buridge, Emanuel Satie, Marwan Duo, Julian M și Maga. Pe scena Balkaniada, în cea de-a treia zi a festivalului Neversea, au ajuns: Amna & Balcanic Show, Oana Radu & Band, Fidas & Band, Marc Rayen, Balkan Bros, Don Quero și Andrew Maze. Ultima seară a festivalului Neversea va fi deschisă la mainstage de: Mario Fresh, urmat de Nicole Cherry, Smiley, J Balvin, Paul Kalkbrenner, Salvatore Ganacci, Julian Jordan și Pascal Junior. Scenele secundare vor găzdui artiști din cultura underground precum: Paraziții, Puya, Macanache, Borgore, Dubfire, Sebastian Leger, Guy Mantzur și mulți alții.

J Balvin, headliner al ultimei seri Neversea

Ultima noapte a ediției aniversare a celui mai frumos și mai colorat festival organizat pe o plajă din Europa, Neversea, a fost unică și a oferit celor peste 70.000 de fani momente incredibile. Artiștii și DJ-ii naționali și internaționali au reușit să ofere show-uri incredibile. Festivalul Neversea a reușit să ofere un mix perfect de genuri muzicale, iar în cele 4 zile de festival, 277.000 de fani s-au bucurat de diversitatea muzicală, de mare, de răsărit și de experiențe memorabile, alături de prieteni și de cei peste 150 de artiști din lineup-ul celor patru zile de festival. “Loco Con Neversea”, așa ar putea fi descris live-ul unuia dintre cei mai așteptați artiști din line-up-ul acestei ediții, columbianul J Balvin, care a avut un show total. Cel mai ascultat artist latino pe platfoma Spotify, căștigător a trei premii Grammy, omul din spatele celui cel mai urmărit videoclip al unui artist latino din toate timpurile pe platforma YouTube, columbianul J Balvin, “The Prince of Modern Reggaeton”, a ajuns pentru prima dată la Neversea și și-a cucerit fanii cu un live perfect. Zecile de mii de fani de la mainstage s-au bucurat de fiecare moment, au cântat și au dansat ca un adevărat “latino gang”. Balvin a interacționat tot timpul cu publicul și a invitat pe scenă o fană a festivalului Neversea, alături de care a cântat „La Canción” (J Balvin & Bad Bunny). „Aici mă simt ca acasă, am sentimentul că sunt român și aș putea să locuiesc aici. Vă mulțumesc și vă iubesc!”, acestea au fost cuvintele adresate fanilor festivalului Neversea de J Balvin. Ca la fiecare apariție live, columbianul a semnat celebrul pantof sport, pe care apoi l-a oferit unui fan din public. În semn de apreciere pentru fanii festivalului, J Balvin a cântat în premieră o piesă pe care urmează să o lanseze ca single oficial, iar publicul a fost în delir. Toată lumea de la mainstage a cerut un “bis”, iar Balvin a răspuns afirmativ. Columbianul a cântat piesa la care a colaborat cu Bad Bunny și Cardi B, single-ul „I Like It”, piesă cu peste 1,7 miliarde de stream-uri pe Spotify. Un alt moment care a dus distracția de pe plajă la un alt nivel a fost set-ul lui Salvatore Ganacci. Un artist nonconformist, suedezul a fost “pata de culoare” a ediției aniversare a festivalului Neversea. Nu a fost doar un DJ set, a fost un spectacol vizual, mișcările de dans și glumele lui Ganacci au stârnit hohote de râs. Aflat în turneu de promovare pentru noul album, “Take Me To America”, Salvatore a inclus în live-ul de la mainstage o premieră, noul single “Your Mother”.

Paul Kalkbrenner și-a hipnotizat fanii

Legenda techno Paul Kalkbrenner a reușit să își hipnotizeze fanii. Un live set de 90 de minute, o călătorie plină de emoție prin cultura techno underground, iar publicul s-a bucurat la fiecare beat. Toată lumea a cântat în momentul în care Kalbrenner a inclus în live set-ul său o producție iconică,,, Sky and Sand”. A fost un moment autentic de bucurie și pentru DJ-ul german, dar si pentru zecile de mii de oameni aflați la mainstage. La finalul show-ului, Paul Kalkbrenner a făcut o reverență în fața fanilor Neversea, pentru care a mai rămas pe scenă pentru un bis. Fiecare dintre cele patru zile ale festivalului Neversea au fost o bucurie pentru fanii care s-au bucurat de artiștii ajunși pentru prima dată în România.

Rapper-ul american Lil Uzi Vert, a fost primit cu un uriaș entuziasm de fanii Neversea. Cu un show live în care a inclus cele mai cunoscute piese din discografia sa, “XO Tour Lif3”, piesa cu o cifră record de accesări pe Soptify, de peste 1,9 miliarde de ascultări, “Suicide Doors” sau “20 Min”, dar și piese din cel mai nou album, “Pink Tape”. Lil Uzi Vert a fost impresionat de fanii festivalului Neversea care i-au oferit un dar neașteptat: un desen cu artwork-ul noului material discografic. “România ești incredibilă!”, acesta a fost modul în care Lil Uzi Vert a ales să le mulțumească zecilor de mii de fani de la mainstage. Alok, DJ-ul care ocupă locul 4 în clasamentul celor mai mari DJ ai lumii, Top 100 DJ Mag, a fost una dintre premierele oferite de organizatorii Neversea pentru ediția aniversară. Aflat pentru prima dată la festivalul de la malul Mării Negre, Alok a pregătit o surpriză fanilor de festival, a invitat-o pe scenă pe INNA, împreună cu care a lansat succesul “It Don’t Matter”. A fost un moment excelent primit de fani, INNA a purtat drapelul national și a cântat alături de aceștia. “Neversea ești minunat, România, te iubesc!”, acestea au fost cuvintele cu care Alok și-a încheiat set-ul de la mainstage.

Timmy Trumpet a lansat “Eternety”

Australianul Timmy Trumpet a dus distracția de festival la nivelul următor. Cu o combinație de muzică clasică și EDM Big Room, Trumpet și-a lansat, în premieră la Neversea, cel mai nou single “Eternety”. Organizatorii Neversea au pregătit fanilor câte un live act pentru fiecare dintre cele patru zile de festival. Artistul de origine americană, Lil Pump, headliner-ul celei de-a doua zi de distracție la malul Mării Negre, a fost impresionat de modul în care a fost primit de publicul din România pentru care a pregătit un show special. Rapper-ul a cântat alături de public de la prima până la ultima piesă, iar la final le-a mulțumit fanilor din România. Aflat în lista celor mai buni 10 DJ ai lumii, Steve Aoki a fost așteptat cu mare bucurie de fanii Neversea, festival de care DJ-ul și producătorul american este îndrăgostit. Energia lui Aoki a dus distracția la nivelul următor, în cea de-a doua zi a festivalului Neversea. DJ-ul a avut 20 de torturi pregătite special pentru celebrul moment „Cake Me!”. Artistul, compozitorul și producătorul nigerian CKay a venit pentru prima dată în România, în cea de-a treia zi celui mai mare festival de pe o plajă din Europa, Neversea. Nigerianul s-a conectat cu publicul din România, alături de care a cântat “Love Nwantiti. Unul dintre cei mai așteptați DJ din mainstage-ul Neversea a fost maestrul future house, Don Diablo. Olandezul care este unul dintre cei mai inovatori artiști ai scenei electronice, a fost extrem de emoționat de revederea cu fanii din România și din străinătate, cărora, în semn de mulțumire pentru susținerea constantă, le-a pregătit un show special. “Salut, Neversea! Vă iubesc și vă mulțumesc!”, acesta a fost mesajul lui Don Diablo.

Lacrimi de bucurie, hohote de râs

Cea de-a cincea ediție a festivalului Neversea a fost plină de culoare, de piese ascultate în premieră, de lacrimi de bucurie, de hohote de răs, de dans până la răsărit, a fost despre cea mai faină gașcă de prieteni care a cântat alături de artiștii preferați la fiecare dintre cele șase scene ale festivalului. Neversea 2023 a fost locul în care toți aceștia, împreună, au construit noi amintiri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here