Doi turiști francezi au pornit în turul Europei pe biciclete pentru a ajunge în România, la festivalul SUNWAVES

0

Cei doi francezi au 31 de ani și sunt prieteni încă din liceu. Aceștia au avut ideea de a călători pe biciclete din timpul pandemiei. Izolarea și dorința de a explora în timp ce lucrau de acasă i-a determinat să își planifice traseul.

Atunci când restricțiile au fost ridicate complet, Chris și Victor și-au dat demisia de la joburile corporate și au pornit la drum. Călătoria pe biciclete a început în prima zi a lui Octombrie 2022 în orașul natal Charleville-Mézières, din Nord-Estul Franței.

Francezii au străbătut țara natală din Nord spre Sud, ajungând în Spania pe “Camino de Santiago” un traseu important pentru pelerinii creștini. Următoarea țară a fost Portugalia de unde au străbătut din nou Spania până în Gibraltar. Cei doi au mers cu feribotul până în Maroc unde au petrecut mai mult timp. Chris și Victor s-au întors în Spania pedalând până în Barcelona pentru a lua feribotul până în Italia. Din Barri au mers cu un feribot până în Albania de unde unde au călătorit exclusiv pe biciclete prin Muntenegru, Serbia și destinația finală, România.

“Când am început călătoria am știut că vrem să petrecem iarna în Maroc, iar în ultimele luni am decis să o continuăm până în România. Am fost în România în 2022 pentru a participa la festivalul SUNWAVES, însă am văzut doar aeroportul și o parte mică din litoral.” Mărturisesc francezii.

De data aceasta au dorit să viziteze Timișoara, Sibiul, Brașovul, Bucureștiul și Constanța. Cei doi sunt pasionați de muzica electronică și au călătorit de-a lungul timpului în foarte multe țări pentru a participa la petreceri și festivaluri, însă s-au îndrăgostit iremediabil de SUNWAVES. “Este cel mai bine organizat festival din lume” declară Chris și Victor.

Cei doi se află încă în București urmând să pedaleze până în Mamaia pentru a ajunge pe 27 Aprilie la festivalul care i-a motivat să își extindă călătoria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here