Primul brand românesc care organizează un festival în Emiratele Arabe Unite

0

Brandul românesc SUNWAVES depășește granițele țării pentru a doua oară luna viitoare. Festivalul de muzică electronică ce a luat naștere în 2007 în Mamaia, organizează prima ediție în Emiratele Arabe Unite între 2 și 5 Martie 2023.

SUNWAVES s-a remarcat cu programul non-stop, concept exportat și în Emiratul Ras Al-Khaimah, în premieră. Este primul festival de muzică desfășurat în UAE cu aprobare specială pentru a se desfășura în modul autentic ce îl caracterizează.

În Romania, SUNWAVES este cunoscut pentru numărul record de turiști străini ce vin în țară special pentru a participa la festival, ajungând la cea de-a 30-a ediție. Festivalul SUNWAVES a organizat prima ediție internațională în anul 2021, în Zanzibar – Tanzania, fiind un adevărat succes și o premieră de asemenea pentru insula Africană.

Cu un stil specific și artiști importanți internaționali și români, SUNWAVES promite turiștilor din Emiratele Arabe o experiență unică într-o locație din deșert, situată la o oră de mers cu mașina din Dubai. Turiștii pot găsi pe site-ul SUNWAVES oferte în ceea ce privește cazarea cu biletele de festival incluse, cu prețuri pornind de la 740 euro pentru două persoane și 4 zile de distracție.

Pentru cei care nu au apucat să cumpere cadou de Valentine’s day sau de Dragobete persoanei dragi, SUNWAVES oferă un cod de reducere de 50% pentru îndrăgostiți, la orice tip de bilete. Acesta se aplică la finalizarea tranzacției pe site-ul https://www.livetickets.ro/bilete/sunwaves-festival-sw-dunes-ras-al-khaimah-uae

SUNWAVES este primul festival românesc ce exportă un concept unic în afara țării, iar publicul se poate bucura de aceeași atmosferă precum în România, într-o oaxă exotică. Artiști precum Loco Dice, Seth Troxler, Dubfire, Praslea, Dan Andrei sau Rhadoo vor mixa între 2-5 Martie în UAE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here