Eveniment de artă și mondenitate: Art Safari revine cu cea de-a 11-a ediție. Aduce două expoziții de răsunet!

0
Foto: Victor Stroe

Art Safari (ediția a 11-a) revine în acest februarie jumătate primăvară, jumătate iarnă și aduce în București două expoziții de răsunet din Spania și Franța. Totul alături de artă românească de patrimoniu și supercontemporană.

Impresioniștii spanioli, premianții Franței (prestigiosul Prix Marcel Duchamp, pentru prima dată în România), o mult-așteptată retrospectivă a marelui modernist român Ion Theodorescu-Sion și, la cererea publicului tânăr, artă Supercontemporană. Toate acestea pot fi „găsite” la Art Safari, alături de instalații, new media și activări, într-o bijuterie arhitecturală: Palatul Dacia-România.

Conferința de presă de inaugurare Art Safari – ediția 11 are loc pe 9 februarie, la ora 10:30 și va fi urmată de un press tour exclusiv al expozițiilor (cu o zi înainte de deschiderea evenimentului pentru public).

Eveniment de artă și mondenitate

La eveniment vor participa și curatorii expozițiilor și ambasadorii Spaniei și Franței, dar și artiști – Mircea Cantor, singurul român care a câștigat prestigiosul premiu și artiști tineri prezenți în expoziția „Young Blood 2.0. Ce este nou în artă?”, curator: Mihai Zgondoiu.

Prin urmare, Palatul Dacia-România (Muzeul Municipiului București) din strada Lipscani nr. 18-20 va găzdui această inedită ediție a ceea ce a devenit aproape un eveniment de artă și mondenitate în Capitală: Art Safari. Nota bene: evenimentul ține până pe 14 mai!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here