DB Cargo mai cumpără trei locomotive TransMontana de la Softronic Craiova

0

Deutsche Bahn Cargo România, care face parte din DB Cargo AG, cel mai mare transportator feroviar de marfă din Europa, a anunţat miercuri că îşi consolidează statutul de cel mai important client Softronic din România şi achiziţionează trei locomotive TransMontana (070, 072 şi 073).

Astfel, DB Cargo ajunge la un parc de 25 locomotive noi achiziţionate în aproximativ 10 ani de la producătorul Softronic Craiova.

Deutsche Bahn Cargo România, subsidiară a celui mai mare transportator feroviar din Europa – DB Cargo AG – este prezentă pe piaţa locală încă din anul 2000, oferind – pentru clienţi din diferite industrii – servicii de manevră şi transport marfă pe calea ferată, dar şi şcoli de calificare a personalului în domeniul feroviar.

DB Cargo România este al doilea cel mai mare operator feroviar privat din ţară.

Printr-o flotă dispusă pe întreaga reţea feroviară din România, cu peste 60 de locomotive, aproximativ 3.000 de vagoane şi cu peste 700 de angajaţi, sunt asigurate transporturi naţionale şi internaţionale de calitate, viabile economic, atente cu mediul înconjurător şi de încredere pentru clienţi, spun reprezentanţii companiei Softronic într-un comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here