Spaţiile comerciale din încă 10 staţii de metrou, demolate

0

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Cătălin Drulă, a anunţat că vineri seară au fost desfiinţate 63 de spaţii comerciale din 10 staţii de metrou.

„Seara trecută, 63 de spaţii comerciale amplasate ilegal pe domeniul public al statului au fost desfiinţate în 10 staţii de metrou. Mulţumesc primarului general al Capitalei, Nicuşor Dan, primarilor sectoarelor 1, Clotilde Armand, 2, Radu Mihaiu, şi 6, Ciprian Ciucu, care au desfăşurat în ultimele 2 săptămâni activităţi de desfiinţare a construcţiilor ilegale”, a afirmat el.

De asemenea, în zona Primăriei Sectorului 4 au fost desfiinţat spaţii ilegale din şapte staţii – Piaţa Unirii 1, Constantin Brâncoveanu, Piaţa Sudului, Eroii Revoluţiei, Apărătorii Patriei, Tineretului, Timpuri Noi. Urmează să procedeze la fel Primăriile sectoarelor 3 şi 5.

Demersul vine după ce pe 26 martie a avut loc o grevă spontană a unor reprezentanţi ai sindicatului USLM, care a blocat circulaţia trenurilor de metrou, iar ministrul Drulă a spus că e vorba de anunţata demolare a spaţiilor comerciale, chiria acestora fiind încasată de sindicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here