Smiley a lansat o piesă nouă, o serenadă pentru fanii săi, care au ascultat-o de la balcon – VIDEO

0

Smiley a lansat pe Facebook melodia „Noi doi şi noaptea”, care este inclusă pe noul său album.

„E nevoie de muzică pozitivă, de chemare a verii, de forţare a optimismului şi a seninului în vieţile noastre. Putem visa cu nostalgie la aventuri, dar cel mai bine este să ne bucurăm de o piesă care ne bine dispune instant, ne ridică de pe scaun, ne dă un vibe bun şi ne ajută să ne amintim că viaţa e frumoasă şi ne poate oferi super senzaţii în fiecare zi”, a declarat artistul.

Piesa are şi un videoclip, cu scârţâit de roţi, urmăriri periculoase, adrenalină şi mulţi cai putere.

„Clipul este spectaculos, am filmat cu o echipă super de dimineaţa, de la 7,00, până noaptea târziu şi m-am simţit la unele faze de parcă aş fi jucat în ‘Fast and furious'”, a mărturisit Smiley.

Avanpremiera piesei a avut loc în stradă. În timpul live-ului pe Facebook de joi seară, artistul a luat decizia de a merge la cei care îşi doreau să asculte cu o noapte înaintea tuturor piesa ‘Noi doi şi noaptea’.

„Le-a luat adresele şi cu piciorul pe acceleraţie şi masca pe nas a mers la câţiva dintre ei, le-a pus piesa şi a simţit puţin din emoţia reîntâlnirii cu oamenii de care îi e teribil de dor. La balcoane, la geamul apartamentului, în faţa blocului, oamenii din comunitatea online a lui Smiley au avut parte de o întâlnire neaşteptată cu el şi de o lansare personală şi individuală a noii sale piese”, spun reprezentanţii artistului.

Muzica şi versurile sunt compuse de Smiley împreună cu Dorian Micu, Şerban Cazan şi Gabriel Stănoiu. Piesa „Noi doi şi noaptea” este o coproducţie HaHaHa Production şi Cat Music.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here