Cîţu: ‘Tovarăşul Ciolacu, când ai timp, dă-mi un telefon!’; Ciolacu: ‘Scuteşte-ne de răţoiala asta adolescentină!’

0

Premierul Florin Cîţu a răspuns sâmbătă criticilor venite din partea PSD cu privire la proiectul de buget pe 2021, subliniind că rămâne ferm în a repara „dezmăţul făcut de PSD în perioada 2017-2019”, şi l-a invitat pe liderul social-democraţilor, Marcel Ciolacu, să-l sune pentru a-i explica bugetul de anul acesta.

„Am spus de la început că eu nu sunt de acord să menţin în buget sau să susţin prin acest buget nenorocirile adoptate de PSD în 2017 – 2019. (…) Pentru a crea spaţiu pentru programul nostru de guvernare, trebuie să eliminăm acele nenorociri. Şi am început. Şi eu rămân ferm pe această poziţie, de a elimina lucrurile din buget care au fost aprobate în perioada 2017-2019 pur populist şi nu vom menţine aceste lucruri în buget. Deci, prin acest buget reparăm dezmăţul făcut de PSD în perioada 2017-2019”, a spus Florin Cîţu la Palatul Victoria după o vizită oficială la Bruxelles.

Premierul i-a transmis liderului social-democraţilor să-l sune pentru a vorbi despre buget.

„Eu aş prefera (…) de la tovarăşul Ciolacu să mă sune. Îmi luam eu o zi-două din viaţă, pierdeam timpul ăsta şi îi explicam cum e cu bugetul. Ştiu, e mai greu, dar îi explicam eu cum e cu bugetul, decât să facă aceste scrisori pe la Comisia Europeană. Deci, tovarăşul Ciolacu, când ai timp, dă-mi un telefon!”, a mai declarat Cîţu.

Reacţia lui Marcel Ciolacu nu a întârziat, acesta declarând că şeful Guvernului ‘şi-a luat palme peste ochi’ la Bruxelles, unde a avut recent mai multe vizite oficiale.

Cîţu şi-a luat palme peste ochi la Bruxelles şi îşi varsă frustrările pe toată lumea în ţară. Vrei să dai telefoane, Cîţule?! Hai pune mâna pe telefon şi formează: la milioanele de angajaţi cărora le-ai dat 2 lei pe zi la salariul minim; la milioanele de copii pe care i-ai minţit cu nesimţire că le creşti alocaţiile; la milioanele de pensionari de care ţi-ai bătut joc „electoral” că le creşti pensiile; la sutele de mii de fermieri loviţi de secetă cărora nu le-ai mai dat nicio despăgubire; la zecile de mii de antreprenori care şi-au închis afacerile aşteptând la nesfârşit banii promişi pe care voi i-aţi furat. Ai vreo 10 milioane de telefoane de dat! 10 milioane de români pe care i-ai nenorocit, Cîţule! Şi la sfârşit, dă-ţi demisia! Scuteşte-ne de răţoiala asta adolescentină!„, a scris Ciolacu pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here