‘Comitetul pentru revenirea la normalitate’ a intrat în pâine

0

Un comitet interministerial pentru ‘revenirea României la normalitate de la 1 iunie 2021’ în contextul pandemiei de COVID-19 a devenit legal, decizia prim-ministrului Florin Cîţu fiind publicată miercuri în Monitorul Oficial.

„Comitetul are ca obiectiv stabilirea, coordonarea şi monitorizarea aplicării măsurilor pentru pregătirea revenirii României la normalitate de la 1 iunie 2021. Comitetul are următoarele atribuţii: stabileşte domeniile de intervenţie şi coordonatorii acestora; stabileşte acţiunile prioritare şi măsurile specifice, la propunerea ministerelor de resort sau a instituţiilor publice competente; stabileşte calendarul de implementare; monitorizează şi evaluează îndeplinirea atribuţiilor”, conform deciziei premierului.

Comitetul este condus de către prim-ministru, în calitate de preşedinte, şi de către secretarul general al Guvernului, în calitate de vicepreşedinte.

Acest grup de lucru este compus din reprezentanţi de la mai multe ministere şi instituţii ale administraţiei publice centrale.

Membrii comitetului se vor reuni săptămânal sau ori de câte ori este necesar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here