Mircea Toma, propus de USR PLUS în Consiliul Naţional al Audiovizualului

0

USR PLUS a anunţat că îl susţine pe preşedintele organizaţiei ActiveWatch, Mircea Toma, pentru poziţia de membru în Consiliul Naţional al Audiovizualului.

Conform unui comunicat transmis vineri, USR PLUS îl susţine şi pe Dan Radu, ca supleant.

„Ambele nominalizări au avut la bază profesionalismul şi integritatea pe care le-au dovedit de-a lungul timpului în domeniile în care au activat”, arată USR PLUS.

În comunicat este citat şi preşedintele PLUS, Dacian Cioloş: „Contăm pe anvergura morală şi profesională şi pe independenţa lui Mircea Toma pentru a readuce credibilitatea în această instituţie de reglementare, care va trebui reformată şi adaptată la noile realităţi ale audiovizualului din România şi Europa. Iar Dan Radu va aduce, alături de Mircea Toma, viziunea şi experienţa sa reformatoare pentru un audiovizual modern”.

Doctor în psihologie, Mircea Toma, care este preşedintele ActiveWatch, organizaţie ce acţionează pentru protecţia drepturilor omului, a activat de-a lungul carierei sale profesionale în următoarele arii: monitorizare şi analiză mass media; advocacy pentru drepturile omului; formator antidiscriminare şi interculturalism; jurnalism; coordonare şi formare competenţe comunicare publică; asistenţă psihologică, educaţie media.

Dan Radu este vicepreşedintele Asociaţiei „Mişcarea pentru Dezvoltarea Moldovei”. Este absolvent al Institutului Politehnic din Iaşi şi a lucrat pentru mai multe instituţii mass-media, ocupând funcţiile de reporter, redactor-şef, director general, editor, director de programe, arată USR PLUS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here